Doğduğun Ev Kaderindir oyuncusu Demet Özdemir İtalya'yı salladı

Doğduğun Ev Kaderindir oyuncusu Demet Özdemir İtalya'yı salladı
İtalya’nın en çok izlenen programlarından Verissimo programına konuk olan Demet Özdemir ilk kez gittiği İtalya’da dünyaca ünlü yıldızlar gibi karşılandı .

Erkenci Kuş, Kurt Seyit ve Şura, Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerin başarılı oyuncusu Demet Özdemir televizyon programı için gittiği İtalya'yı salladı. İtalya’nın en çok izlenen ve dünyaca ünlü konukların katılabildiği televizyon programı Verissimo’ya konuk olan güzel yıldız, TT listesine girmeyi başardı. Artan başarılarıyla dikkat çeken Demet Özdemir kimdir? Şimdi detaylar

Doğduğun Ev Kaderindir oyuncusu Demet Özdemir İtalya'yı salladı

TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde İbrahim Çelikkol ile birlikte başrolü paylaşan güzel yıldız Demet Özdemir davet edildiği Verissimo programı için İtalya’ya gitti. İtalya’nın en çok izlenen programlarından Verissimo programına konuk olan Demet Özdemir ilk kez gittiği İtalya’da dünyaca ünlü yıldızlar gibi karşılandı ve yayınlanan programla 2 buçuk milyon seveniyle buluştu.

Milyonlar izledi

İtalya’nın en ünlü programları arasında yer alan ve ünlü sunucusu Silvia Toffanin’in hazırladığı Verissimo, her hafta dünyaca ünlü bir konuğu ağırlamasıyla tanınıyor. Dünyanın sayılı sanatçılarının katılabildiği bu özel programın bu haftaki konuğu Demet Özdemir’di. Dünyayı kasıp kavuran corona tedbirleri nedeniyle seyircisiz çekilmek zorunda programın ünlü sunucusu Silvia Toffanin, Özdemir’i büyük bir heyecanla karşıladı. Samimi bir ortamda geçen program, İtalya’nın en çok izlenen yapımı olurken TT listesine girmeyi başardı. Program sırasında pek çok soruyu içtenlikle cevaplayan Demet Özdemir, 2 buçuk milyon kişi tarafından izlendi. Program devam ederken izleyiciler gece boyunca Twitter üzerinden yorum yaptılar. Hem İtalya’da hem de Türkiye’de en çok konuşulanlar arasında yerini alan program TT listesine girdi. Canlitv platformu olarak diğer oyunculara örnek gösterilen Demet özdemir’e başarılar diliyor ve benzer haberlerde görmek istiyoruz.

Demet Özdemir Kimdir?

1992'de Kocaeli doğumlu Özdemir zor bir çocukluk dönemi geçirdi. Efes Kızları dans ekibinde yer alan Özdemir, oyuncu olmaya karar verdi ve Studio Oyuncuları'nda iki yıl oyunculuk eğitimi aldı. Pegasus reklam filmi ile tanınan güzel oyuncu, ”Sana Bir Sır Vereceğim” adlı diziyle kariyerine başladı. Özellikle Erkenci Kuş dizisinde “Sanem" karakteriyle ünlenen oyuncu bu dizideki performansı ile Ortadoğu’nun en prestijli ödül töreni MureTv Dizisi D'or Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü. Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu , No: 309 gibi dizilerde boy gösteren Demet Özdemir halen Tv8 dizisi Doğduğun Ev Kaderindir yapımında başrol oynamaktadır.

19-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar