Dolunay 4. bölümde neler yaşanacak?

Dolunay 4. bölümde neler yaşanacak?
Dolunay 4. yeni bölümde neler yaşanacak? Nazlı ile Ferit'in arası düzelecek mi? Dolunay dizisinde 4. bölüm bu akşam saat 20:00'da sevenleriyle buluşacak. Sizde Salı günün sevilen dizisi Dolunay'ı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yaz dönemi dizilerinden Dolunay, severleri tarafından büyük ilgi gördü. Her Salı günü Star Tv ekranlarında seyircisi ile buluşan Dolunay dizisi yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye başlıyor. İşte Dolunay dizisi 4. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm ile ilgili tüm detaylar.

Oyuncuları arasında Can Yaman, Özge Gürel, Hakan Kurtaş ve Necip Memili'nin bulunduğu Dolunay dizisi 4. bölümü ile tüm meraklara cevap uyandıracak. Nazlı ile Ferit arasında soğukluklar gidecek mi? İşte Dolunay yeni bölüm ile ilgili ipuçları...

Dolunay 4. bölümde neler yaşanacak?

Nazlı ile Ferit, Bulut'un vesayetinin Demet'e verilmesiyle oldukça sarsılırlar. Ferit Bulut'u geri almak için elinden geleni yapar. Bulut için işbirliği yapan Ferit ile Nazlı bu şekilde yakınlaşırlar. 

Dolunay dizisi yeni bölümü ile nefesleri kesti

Başrollerini Özge Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay dizisinde dün akşam olanlar oldu. 3. bölümü ile izleyici karşısına çıkan Dolunay yine başarıyı yakaladı. Geçtiğimiz haftada reytinglerde ilk sırada gördüğümüz Dolunay dizisi bu haftada sırasını kimseye kaptırmadı. Üstelik Dolunay dizisi geçen hafta özet bölümü ile de ilk üç sıraya girerken başarısıı gözler önüne sermişti. Bu haftada reyting sıramalrında aynı yerde olan dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

25-07-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar