Dolunay dizisinin yayın günü değişti!

Dolunay dizisinin yayın günü değişti!
Dolunay dizisinin yayın günü değişti! Star Tv ekranlarında yaz sezonunda başlayıp yeni sezonda da devam eden dolunay dizisinin yayın günü değişti. Dizi bundan böyle salı akşamları değil de pazar akşamları yayında olacak.

Başrollerinde Can Yaman ile Özge Gürel’in rol aldığı Dolunay’ın yayın günü artık değişti. Star TV ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan ve aldığı reytingler sonucunda yeni sezonda da devam kararı alan Dolunay, Salı günlerinin beğeniyle izlenen dizileri arasındaydı.

Star Tv’nin yeni dizi Ufak Tefek Cinayetlerin ekranlara merhaba demeye hazırlandığı şu günlerde Dolunay dizisinde de sürpriz bir gelişme yaşandı. 16. bölümü geçtiğimiz salı yayınlanan dizinin yeni bölümü 29 Ekim Pazar günü yayınlanacak. Dolunay dizisinin 17. bölümünü izlemek için salı akşamı ekranlarının karşısına geçenler bu kez ekranda Dolunay’ı değil yeni dizi Ufak Tefek Cinayetler’i bulacak. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil başrolleri paylaşıyor. Ünlü isimlerin rol aldığı iddialı dizi, Dolunay’ın gün ve saatine alındı.

Dolunay dizisi de bundan böyle pazar akşamları ekrana gelecek. 24 Ekim’de yayınlanacak olan 17. bölüm 29 Ekim’de ekranlarda olacak. Pazar akşamı aynı saatte yayınlanan Ateşböceği ise final yaparak ekrana veda edecek.Dolunay dizisini bundan böyle pazar akşamları Canlı Tv kalitesiyle izleyebilirsiniz.

22-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar