Dolunay dizisi ne zaman başlayacak?

Dolunay dizisi ne zaman başlayacak?
Dolunay dizisi ne zaman başlayacak? Dolunay dizisi heyecanla bekleniyor. Oyuncuları, konusu, ne zaman yayınlanacağı, nerede çekildiği merak edilen konular arasında yer alıyor. Dolunay dizisi tanıtım fragmanları yayınlandı mı?

Kış sezonu dizilerinin final yapmasının ardından merakla beklenen yaz dizileri yavaş yavaş ekranlarda yerini almaya başladı. Bu dizilerden biri olan Dolunay içinde heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yaz sezonu itibariyle ekranlardaki yerini alacak olan Dolunay ile ilgili bilgileri sizler için derledik. Dizinin oyuncuları arasında son dönemin popüler isimlerinden Özge Güre ve Can Yaman bulunuyor ve ikili dizide başrolleri paylaşıyor. Aynı zamanda dizinin oyuncu kadrosunda daha birçok genç isim yer alıyor. Genç oyuncu kadrosu ve dizinin konusu bize dizinin tam bir gençlik ve aşk dizisi olduğunu gösteriyor.
Kiraz mevsimi dizisinden tanıdığımız Özge Gürel dizide profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı’yı canlandırıyor. İnadına Aşk dizisinden tanıdığımız Can Yaman ise dizide aşka küsmüş bir adamı yani Ferit’i canlandırıyor.
Pekiyi Dolunay dizisi ne zaman izleyici ile buluşacak? Dizi 4 Temmuz Salı akşamı birinci bölümüyle Star Tv ekranlarında olacak.Dolunay dizisini yayınlanmaya başlayacağı ilk günden itibaren Canlı TV'den takip edebilirsiniz.
 

Dolunay Dizisi Konusu Nedir?
Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağının yemeklerini ve detaylarını öğrenerek kendi restoranını açmak ister. Bu arada öğrenci evini geçindirmek için de ek iş yapmaktadır. Sürpriz bir gelişmeyle önceden hiç tanımadığı patronu Ferit’in ( Can Yaman) özel aşçısı oluverir.  Zengin iş adamı Ferit ile Nazlı, çeşitli tesadüflerle birbirlerine yakınlaşır ve imkansız gibi görünen bir aşk başlar.
 

30-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar