Çember ne zaman başlıyor?

Çember ne zaman başlıyor?
Yaz dizisi olarak ekranlarda yerini alacak olan Çember, farklı bir formatla izleyici karşısına çıkacak. Merakla beklenen dizi, resmi internet sitesinde sıra dışı polisiye filmler serisi olarak tanımlanıyor. Bakalım Çember ne zaman ekranlarda olacak?

Kış dizilerinin sezona veda etmesinin ardından yaz dizileri ekranlarda yerini almaya başladı. Merakla beklenen diziler izleyici ile buluştukça yapımcıları da heyecan sarmaya başladı. Bakalım hangi diziler daha çok beğenilecek ve hangi diziler reyting sıralamasında istenilen sıraya yerleşecek.
Film serileri olarak yayınlanacak olan dizi 3 Temmuz 2017'de saat 20.00’da Star TV'de olacak. Diziyi ilk bölümünden itibaren canlı tv kalitesiyle izleyebilirisiniz.
Çember dizisinde kimler oynuyor?
Çember dizisi oyuncuları kimler? Dizi ile ilgili haberleri sizin için derledik. Dizide başrollerde Pelin Akil, Barış Bağcı, Anıl Altan ve Serhat Kılıç gibi usta ve sevilen oyuncular yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise başarılı ve deneyimli yönetmen Abdullah Oğuz yapıyor. Sıra dışı polisiye filmler serisi olarak tanımlanan dizinin her bölümünde farklı ünlü isimler rol alacak. Çember dizisinin ilk serisi olan “Oyunu Bozuyorum” da konuk oyuncu olan Sedef Avcı yer alacak ve sıra dışı karakteriyle seyirciyi şaşırtacak. Dizinin diğer seri bölümlerinde rol alan ünlü isimler arasında ise Menderes Samancılar, Melisa Sözen, Duygu Yetiş, İrem Altuğ, Füsun Erbulak, Selçuk Borak, Gözde Çığacı yer alıyor.
Çember dizisi konusu nedir?
Dizide Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan özel bir ekibin çalışmaları konu ediliyor.

Suçlu profili uzmanı Barış Başkomiser’in (Barış Bağcı) önderliğindeki ekibin her üyesinin farklı yetenekleri ve farklı yönleri vardır. 
Ekibin elemanlarından Komiser Adem (Serhat Kılıç) deneyimli, komik ve olayları kendi bakış açısıyla çözen biridir.
Komiser Yardımcısı Ayşe (Pelin Akil Altan)  yalan söyleyen insanları duygu durumundan ve hareketlerinden anlayan, ancak bulunduğu birimde çok fazla şans verilmemiş biridir.
Komiser Yardımcısı Volkan (Anıl Altan)  ekibin bilişim uzmanı, ve heyecanlı bir komiserdir.
 

29-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler