Dolunay dizisinde güldüren hata!

Dolunay dizisinde güldüren hata!
Star TV'nin yeni fenomen dizisi Dolunay'ın dün akşam ekranlara gelen yeni bölümündeki hata izleyicilerin gözünden kaçmadı. Dolunay dizisinde yaşanan hata hem güldürdü hemde sosyal medyada trend oldu.

Star TV'nin yeni sezona bomba gibi giriş yapan dizisi Dolunay her hafta Salı günü izlenme rekorları kırıyor. Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen dizi Dolunay'da izleyiciyi şaşırtan bir hata yaşandı. Dizi çekimlerinde fark edilmese de izleyicinin gözünden kaçmadı. Günü zirvede bitiren dizi bu haftada reytinglerde ilk sıraya yerleşti. Çekimleri yetiştirmeye çalışan yapım ekibinin gözünden baz hatalar kaçabiliyor. Dizinin yepyeni bölümlerini her Salı Star TV Canlı İzle adresinden takip edebilirsiniz.

DOLUNAY'DA GÜLDÜREN HATA

Tüm izleyiciler tarafından fark edilen hatada dizinin başrolü Özge Gürel'in hayat verdiği Nazlı karakteri Bulut ile fizik tedavisine giderken takside telefonu çalmadan konuşmaya başladı. Konuşmanın ardından taksiciye uzattığı telefonun ekranından gelen arama resmi vardı. Dizi ekibinin dikkatinden kaçan bu hata izleyicinin gözünden kaçmadı. Sosyal meyda da çok kısa süre içerisinde trend oldu. Diziyi yakından takip edenler 'Şu dizilerin telefon hatası bitmedi, gitti.' ve 'Dizilerin başı telefonlarla dertte' gibi yorumlarda bulundular. İşte fenomen dizinin o hata anları;

İşte o anlar;

19-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler