Dolunay özet bölümü ile de reytinglerde ilk sıralarda!

Dolunay özet bölümü ile de reytinglerde ilk sıralarda!
Star Tv'nin başarılı dizisi Dolunay, hedeflediği izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Peki Dolunay dizisi reyting sonuçlarında kaçıncı sırada? İşte Dolunay dizisinin reyting sıralamalarındaki sonuçları.

Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın bulunduğu Star Tv'nin başarılı dizisi Dolunay, dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile hedeflediği izleyici kitlesine ulaştı. Dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile takipçilerini ekranlara kilitledi. 

Açıklanan reyting sonuçlarına göre, 1 Ağustos 2017 tarihinde en çok izlenen Dolunay dizisi 1. sırada yer almayı başardı. Başarısını reyting sonuçlarıyla da gösteren dizi özet bölümü ile de ilk sıralarda yer aldı. 3. sırada ise, Show Tv ekranalrının başarılı dizisi Rüya yer aldı. 

25 Temmuz Reyting sonuçları

25 Temmuz 2017 Salı günü reyting sonuçları açıklandı. Peki en çok izlenen dizi hangisi oldu? Dolunay mı, Rüya mı? reyting sonuçlarının birincisi oldu? Siz hangi diziyi izlediniz? İşte 25 Temmuz 2017 Salı günü reyting sonuçları.Dün akşam Star Tv ekranlarında yayınlanan Dolunay dizisi ve Show Tv ekranlarında yayınlanan Rüya dizisi reytinglerde yarıştı. Peki hangi dizi birinci oldu? 

Dün akşam Star Tv ekranlarında yayınlanan Dolunay dizisi reyting sonuçlarında ilk sırada yer alırken, Rüya dizisi 2. sırada yer aldı. Başarılı dizi Dolunay yeni bölüm ilk sırada yer alırken, dizinin özet bölümüde 3. sırada görüldü. İşte 25 Temmuz 2017 Salı günü reyting sonuçları listesi.

 

02-08-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler