Dönence Dizisinden ilk kareler geldi

Dönence Dizisinden ilk kareler geldi
Kanal D ekranlarında yayınlanacak ve yaz sezonunda ekrana gelecek yeni dizi Dönence’nin çekimleri devam ediyor. Diziden ilk kareler gelmeye başladı.

Yaz sezonu için hazırlıklarını sürdüren kanallar yeni dizleri için heyecanlı günler yaşarken seyircilerde yaz ekranında başlayacak yeni dizileri heyecanla bekliyor. Daha çok romantik komedi türünde ele alınan ve yaz sezonuna uygun olarak eğlence mantığını ön plana çıkaran diziler arasında yer alan ev yakında Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Dönence dizisi geçtiğimiz günlerde sete çıkmıştı. Yaz sezonu dizileri içinde en erken sete çıkan dizi olan Dönence Kanal D İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu’nun yer aldığı ve Nuray Uslu tarafından senaryosu hazırlanan Dönence dizisinin gelen diziden ilk kareler gelmeye başladı. Seyirciyi heyecanlandıran kareler sosyal medya ve internet haber sitelerinde geniş şekilde yer alırken dizinin ilgi görmesinden Kanal D oldukça mutlu oldu.

İlk Kareler Geldi

Kanal D İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz günlerde İzmir’in Foça ilçesinde sete çıkan yaz dizilerinden Dönence çekimlerine devam ediyor. Kanal D’nin tek yaz dizisi olarak duyurulan Dönence şimdiden heyecan yarattı. Romantik komedi türünde ele alınan dizinin gelen ilk karelerinde dizide Sümeyye Aydoğan’ın canlandırdığı Gece ile Ülkü Hilal Çiftçi’nin canlandırdığı Gülce karakterinin kareleri yer aldı. Atakan Hoşgören’in canlandırdığı Ati karakterinin de gelen ilk karelerde yer aldığı dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin ilk bölümünün Haziran ayının ikinci haftasında seyirciyle buluşmaya hazırlandığı öğrenildi. Dizinin İzmir Foça’da başlayan çekimleri ilerleyen bölümlerde İstanbul’a taşınacak ve dizinin çekimleri İstanbul’da devam edecek.

Dönence dizisi konusu ve oyuncuları

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve haziran ayının ortalarında ekrana gelmesi beklenen Dönence dizinsin senaryosunu Nuray Uslu kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu yer alırken dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan oyuncular arasında, Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan, Emre Kınay, Didem İnselel, Atakan Hoşgören, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz ve Edanur Gülbudak yer alıyor. Dönence dizisi Haziran ayından itibaren Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.

15-05-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar