Ünlü isimlerden seçim paylaşımları

Ünlü isimlerden seçim paylaşımları
Kombiniyle dikkat çeken Serenay Sarıkaya oy kullanırken :"Heyecanlıyız, bayağı bir sıra bekledim. Hepimiz için hayırlısı olsun. Hepimize iyi gelecek olan olsun"  dedi.

14 Mayıs 2023 seçimlerinden önce ve sonrasında ünlü isimler seçimlerle ilgili değişik paylaşımlarda bulundular.İşte o paylaşımlardan bazıları...

Ünlü isimlerden seçim paylaşımları

Tolga Karel "Söyleyecek bir kelimem yok hamdolsun bu saatten sonra kibir en büyük günahtır olmasını beklediğim oldu. Bugünden sonra daha çok çalışacağız"

Hakan Sabancı, "Rahmetli dedemin okulunda Kemal Dede'ye oy vermek nasip oldu" derken Nur Sürer, Cem Yılmaz'da oyunu Kılıçdaroğlu'na vereceklerden.

Hiçbir zaman oy kullanmadım

Serel Yereli tepki çeken paylaşımında " Hiçbir zaman oy kullanmadım. Bir insanın sisteme katkısının olmasının veya gücünü kullanmanın en doğru yolunun da bu olduğunu düşünmüyorum ben başka yollar deniyorum" ifadeleriyle yönetmen Onur Ünlü gibi oy kullanmayın dedi.

Mesut Süre "Geldi geldi! Bu sene ya kabinler bir tık büyük ya ben çekmişim azıcık"

Kombiniyle dikkat çeken Serenay Sarıkaya oy kullanırken :"Heyecanlıyız, bayağı bir sıra bekledim. Hepimiz için hayırlısı olsun. Hepimize iyi gelecek olan olsun"  dedi.Güzel oyuncunun tişörtü 3 bin TL, çantası 77,343 bin TL, botu ise 25,353 bin TL olduğu dikkat çekti. İlk kez oy kullanan Jessica May gibi oy kullanırken görüntülenen diğer bir ünlü de Sezen Aksu oldu.

Tebdili mekanda ferahlık vardır.

Kadir Çöpdemir:"Ne diyor büyükler? Tebdili mekanda ferahlık vardır. Tebdil değiştirmek demek. Yani mekan değiştirirsen ferahlarsın diyor. Biz de Barcelona'dan biraz tebdil yapalım dedik, atladık trene, trenle Madrid'e gidiyoruz. Değişiklik iyidir, değiştirmek lazım. Değiştirdiğin zaman ferahlama olur bünyede. Rahatlar, bir nefes alırsın. Değiştirelim be! Bıktık be! Yani bıktık be derken hayatın rutininden bıktık manasında. Bıktığımızı değiştirelim ya! Hadi bakalım" ifadeleriyle ne demek istediği merak konusu oldu.

Berrak Tüzünağaç devamlı gelen İçişleri bakanlığı mesajlarına isyan ederek:"Sayın Soylu, beni her gün kaçta nerede olacağınızla ilgili bilgilendirmek zorunda değilsiniz. Gerçekten. Ben merak edersem sizi bulurum" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Hatice paylaşımında "Neden mi CHP? Bizde imamlık var, bizde dürüstlük var, bizde paylaşmak var, bizde irade var, bizde inanç var, bizde merhamet, vicdan var, koltuk sevdası değil halka sevdamız var. Aleviyim ve gurur duyuyorum seninle sayın Cumhurbaşkanım Bay Kemal. İnanıyorum ki ilk turda bitecek bu iş" dedi.

Şarkıcı Doğuş, "Seninleyiz başkanım Allah'u Ekber" yazarak Erdoğan'ı etiketledi.Şimdiye kadar CHP'ye oy veren ünlü modacı Zeynep Tunuslu bu sefer Erdoğan diyerek takipçilerini şaşırttı.

16-05-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar