Dönence dizisine sürpriz ziyaret

Dönence dizisine sürpriz ziyaret
Duygusal anların yaşandığı ziyerette Dönence dizisinin sıkı takipçisi olduğunu belirten süperstar Ajda Pekkan dizi ekibiyle bir araya gelerek sohbet etti.

Dönence dizisi ilk olarak ne zaman yayınlandı? Dönence dizisi oyuncuları ve karakterleri kim? Dönence dizisi Foça film setini ziyaret eden ünü kim? Emre Kınay filmografisinde neler var? Dizinin yönetmeni ve senaristi kim? Dönence dizisi ile ilgili merak ettikleriniz yazımızda.

Dönence dizisine sürpriz ziyaret

Kanal D’nin yaz sezonuna imzasını vuran Dönence dizisinin sürpriz bir ziyaretçisi vardı dün. Türk müziğinin süperstarı Ajda Pekkan çekimleri son sürat devam eden Dönence dizisi ekibini İzmir’in Foça ilçesinde ziyaret etti Ajda Pekkan’ın bu ziyareti oyunculaı hem sevindirdi hem de heyecanlandırdı. Duygusal anların yaşandığı ziyerette Dönence dizisinin sıkı takipçisi olduğunu belirten süperstar dizi ekibiyle bir araya gelerek sohbet etti. Shbetin ardından Ajda Pekkan yönetmen Serdar Gözelekli, yapımcı Erhan Özkan oyuncular Emre Kınay ve Caner Topçu başta olmak üzere herkesle fotoğraf çektirdi.

Dönence dizi oyuncuları

D Media imzalı romantik, dram gençlik tarzındaki Dönence dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri şu şekilde sıralanıyor; Caner Topçu - Özgür, Sümeyye Aydoğan - Gece, Emre Kınay  - Cem,  Atakan Hoşgören - Emir, Didem İnselel - Verda, Ogün Kaptanoğlu - Harun, Ülkü Hilal Çiftçi - Gülce, Ahmet Varlı, Doğa Karakaş, - Rüzgar, Nazlı Çetin - Sera, Şebnem Doğruer - Fatma, Alara Bozbey, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak - Zarife, Muammer Tali - Fikret,  Umut Kaya,  Berfin Ant - Ceren.Senaryosunu Nuray Uslu, Banu Yılmaz, Hakan Akyıldız, Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu’dan oluşan bir kalem ekibi tarafından kaleme alınan Dönence dizisi ilk olarak 4 Temmuz 2023 tarihinde ekranlarda yayınlanmaya başladı.

Emre Kınay Filmografisi

2023-     Dönence             Cem      Dizi, 2022             Son Nefesime Kadar      Ferzan Birgen    Dizi,  2020            Bir Annenin Günahı                Çetin     Dizi,  2019            Vurgun Vedat   Dizi, 2017             Yol Arkadaşım   Fevzi     Film, 2017           Sevda'nın Bahçesi                Levent  Dizi, 2014             İnşaat 2                Ali           Film, 2014           Sil Baştan            Yiğit       Dizi, 2013-2014  Güneşi Beklerken           Cihan Güzel       Dizi,  2009            Aile Reisi             Nazım   Dizi, 2009             Ah Kalbim           Atilla      Dizi, 2006-2008           İki Aile  Oğuz Karaman  Dizi,  2006      Dün Gece Bir Rüya Gördüm , 2006      Kamyon , 2005      Seni Çok Özledim            Kenan   Dizi, 2005      Ölümüne Sevdalar          Murat Kaptan   Dizi, 2003      Okul      Din hocası Kemal             Film, 2003      Baba      Yıldırım Dizi, 2002      Berivan                Ferhat  Dizi, 1999      Yüzleşme            Kadir     Dizi, 1999      Yılan Hikayesi    Erkan    Dizi

30-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler