Duy Beni 14. Bölüm İzle

Duy Beni 14. Bölüm İzle
Duy Beni 14. Bölüm İzle; 6 Ekim Perşembe akşamı 14. Yeni bölümüyle ekrana gelen Star Tv ekranlarının yeni dizilerinden Duy Beni bu akşam saat 20.00’da Star Tv’de.

Duy Beni 14. Bölüm İzle; Süreç Film tarafından hazırlanan ve Ali balcı tarafından yönetilen Makbule Kosef’in senaryosunu kaleme aldığı Duy Beni dizisi bu akşam 14. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Star Tv’nin sevilen gençlik dizilerinden olan Duy Beni’nin oyuncu kadrosunda Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Durul Bazan ve Murat Daltaban gibi isimler yer alıyor. Yaz sezonunda başlayan ve eylül yayın döneminde de ekrana gelmeye devam eden Duy Beni dizisi seyircinin ve özellikle de genç kitlenin heyecanla seyrettiği dizilerden biri. Perşembe akşamları ekrana gelen dizi aldığı reytinglerle de kanalının yüzünü güldürüyor. Son bölümlerde heyecanı daha da artan Duy Beni 14. Bölüm saat 20.00'da Star Tv’de ekrana geliyor.

DUY BENİ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Süreç Film tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan gençlik konseptli dizi Duy Beni her hafta daha da artan heyecanlı hikayesiyle seyirci karşına çıkıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Emine’nin intiharı özellikle Dağhan’da derin yaralar açmış ve izler bırakmıştır. Okula yeni gelen Ateş ise şimdiden birçok kişinin hayatını etkilemeye ve değiştirmeye başlamıştır. Kanat ile Ateş arasında yaşanan kıskançlık olayı Kanat’ı iyice sinirli hale getirmiştir. Öbür taraftan kanat kendisine kurulan büyük oyundan habersizdir.

Duy Beni 14. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv ekranlarının sevilen gençlik dizisi Duy Beni bu akşam saat 20.00’da 14. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan 14. Bölümünde Ateş’in oynadığı oyun Gerçek Koleji’ndeki öğrenciler arasında paniğe neden olur. Bu arada Kanat ve Ekim arasında büyük bir hesaplaşma yaşanmaya başlar. İki aşık genç içlerindeki tüm duyguları karşı tarafa söylemeye başlamıştır. Rıza’nın bir anda ortadan kaybolması ise Derviş’in, Kanat’ın evini ziyaret etmesi yaşananları daha da gizemli hale getirir. Bu arada sır saklayan sadece derviş değildir ve Ece de kendisini köşeye sıkıştıran Melisa’ya rağmen konuşmaktan kaçınacaktır. Ateş ise kurduğu intikam planına devam etmektedir. Bu sefer hedefinde ise Kanat vardır. Star Tv ekranlarında yayınlanan Duy Beni bu akşam saat 20.00’da 14. Bölümüyle ekrana geliyor.

06-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar