Mahkum 28. Bölüm İzle

Mahkum 28. Bölüm İzle
Mahkum 28. Bölüm İzle; İkinci sezonunda olan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanan Mahkum Dizisi bu akşam 28. Yeni bölümüyle saat 20.00’da ekrana geliyor.

Mahkum 28. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Hayal Köse, Hakan Karsak, Cem Söküt, Erdal Küçükkörmükçü, Seda Türkmen, Gökçe Eyüboğlu, Mine Kılıç, Nazlı Bulum, Mehmet Bozdoğan ve Sarp Aydınoğlu’nun yer aldığı Mahkum MF Yapım tarafından yabancı bir diziden uyarlanıyor. Yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı Mahkum dizisi bu sezon ikinci sezonuyla ekrana geliyor. Aldığı reytinglerle günün en çok seyredilen yapımların arasında yer alan Mahkum bu sezona yine hızlı başladı ve seyirciyi kendisine bağlamayı başardı. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde yine heyecanlı ve gerilimli anlar seyirciyi bekliyor.

MAHKUM SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

MF Yapım tarafından Güney Kore’de yayınlanan bir diziden uyarlanan ve geçtiğimiz sezonun başarılı yapımları arasında yer alan Mahkum bu sezona da yine oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Dizi özellikle Fırat ile Barış arasındaki mücadeleye odaklanırken seyircide hikayeyi ilgiyle seyrediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde ise, Fırat barış ve ekibini yakalamak için büyük bir mücadele içindedir. Barış ise eylemlerine devam etmekte ve kamuoyunda her an gündemde kalmaktadır. Öbür taraftan Barış, çocuklar için para arayan Büge’ye büyük miktarda çalıntı mücevher verir. Büge bu çalıntı parayı alıp almamakta kararsızdır. Fırat ise bu arada güçlü bir adım atar ve Barış’a destek veren Dadaloğlu’nu göz altına alır.

Mahkum 28. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarının sevilen ve bu sezon ikinci sezonunda olan başarılı dram ve gerilim dizisi Mahkum bu akşam 28. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Kanalın sevilen ve reytingi yüksek dizileri arasında yer alan mahkum sezona hızlı başlarken yenilen kadrosu ve hikayesiyle seyirciyi yine cezbetmeye devam ediyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde, Hacı’nın kardeşi Zeyyat’ın Barış’ın adamı tarafından öldürülmesi Hacı’yı perişan eder. Can dostunun acısını paylaşan Fırat bir yandan da kontrolüm elinde tutmaya çalışmaktadır. Hacı’nın yaşadığı acıyla yanlış bir adım atmasından endişe eden Fırat, Barış’a karşı yeni planını devreye sokar ve Barış’ın vaat ettiği her şeyi rehin tutulan mahkuma vererek Barış’ı sıkıştırır. Barış, Fırat’ın rehin tuttuğu mahkuma ulaşmaya çalışırken öbür taraftan da Büge’yi test etmektedir. Mahkum bu akşam 28. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

06-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar