Ebubekir Öztürk Payitaht Abdülhamit dizisinden çıkarıldı.

Ebubekir Öztürk Payitaht Abdülhamit dizisinden çıkarıldı.
Son dönem TRT ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamit dizisinden tanıdığımız Ebubekir Öztürk’ün sosyal medyada hesabında yayınlanan olay videosu sonrası,dizi ile yolları ayrıldı. Es filmden açıklama geldi.

Daha önce Şafak Sezer’le birlikte bazı projelerde yer alan Ebubekir Öztürk, Kolpaçino sinema filmi sonrasında Ganyotçu olarak tanınıyordu. Sanatçı, İzmir Marşı ile ilgili kötü söylemlerin yer aldığı videosu sosyal medyada yayınlanınca çok sayıda tepki almıştı. Sanatçı avukatları aracılığıyla yaptığı açıklamada videonun kesilerek yayınlandığını öne sürerek kamuoyundan özür diledi. Ancak yapılan bu açıklamaya rağmen, Payitaht Abdülhamit dizisinin yapım şirketi Es Film, oyuncunun diziden çıkarıldığını açıkladı.
Sanat çevresinden en önemli tepki, çoğu konserinde İzmir Marşı’nı seslendiren Haluk Levent’ten geldi. Haluk levent sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isim vermeden Ebubekir Öztürk’e tepki verdi. 
Sanatçıya tepkiler yuttaşlardan ve sanat camiasından artarak gelmeye devam ediyor. Tabi bir tepkide sanatçının şu an anlaşmalı olduğu yapım şirketi Es Film’den geldi. Es Film yaptığı açıklamada Ebubekir Öztürk ile ilişkilerini kestiklerini ve yollarını ayırdıklarını duyurdu.
Sanatçı daha önce; 
Hanımeli Sokağı,
Türk Malı,
Dedemin Dolabı,
Polis hikayeleri,
Köstebekgiller,
Pirdino ve Filinta adlı dizilerde yer aldı.

17-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar