Ecem Erkek Yeni Projesiyle Ekranlara Dönüyor

Ecem Erkek Yeni Projesiyle Ekranlara Dönüyor
Güldür Güldür Show oyuncularından Naime karakterine hayat veren Ecem Erkek yeni projesi ile kısa süre sonra ekranlara dönüyor.

Show TV’de Ali Sunal’ın sunumu ile ekranlara gelen Güldür Güldür Show oyuncularından Ecem Erkek ekranlara geri dönüyor. Naime karakterine hayat vermesi ile performansı çok beğenilen Ecem Erkek kısa sürede çok büyük bir kitleye sahip olmayı başardı. Ünlü oyuncunun daha önceki karakterlere hayat vermesiyle de bilinen oyuncu, başarılı taklit yeteneğiyle de herkesi kendine hayran bıraktırmayı başarmıştı. Ecem Erkek çok konuşulan isimlerden birisi oldu.

Ünlü oyuncu şimdi ise yeni projesi ile ekranlara hayranları ile buluşmak üzere geri iddialı yapımı ile dönüyor. Show Tv kanalının sevilen programlarından biri olan Güldür Güldür Show’a veda eden Ecem Erkek veda haberini kendisi duyurmuştu. Haberi duyan hayranları bu ayrılığa çok üzülmüştü. Ünlü oyuncu çok iddialı bir proje ile yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Ünlü gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dijital platformda yayınlanacak olan bir proje ile hayranları karşısına çıkacak. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterini canlandıran oyuncu Devrim Yakut ile Ecem Erkek ortak bir gösteride buluşuyor olacak

Gülcihan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Devrim Yakut, bugüne kadar yer aldığı dizi, sinema filmi ve tiyatro gibi projelerindeki başarısı ile belli bir kitleye sahip olmayı başarmıştı.

Dijital platformda yayınlanacak olan proje için iki ünlü isim de anlaşma sağladı. Hazırlanan projenin hangi platformda yayınlanacağı henüz belli değik iken bu projenin doğaçlama komedi olarak seyirci karşısına çıkacağı tarif ediliyor. Dijital platform için hazırlanan proje de bir senaryo olmadan, önceden hazırlanılmamış konular üzerinde bir sohbet gerçekleştiriliyor.

Ecem Erkek’in ve Devrim Yakut’un rol alacağı proje şimdiye kadar 20’den fazla ülkede uygulandı. Ecem Erkek ile Devrim Yakut’un bu format için seçilmeleri ikilinin başarılı bir performans çıkarması bekleniyor.

Ünlü oyuncu Ecem Erkek, 'Güldür Güldür'e böyle veda etmişti. "Oyunculuk bir yolculuk hem de upuzun. En keyiflisi de durduğun duraklar. Zaten uzun yolculuklarda da öyledir ya dinlenmek için durduğunda oranın havası, yediğin yemek, içtiğin çay bambaşkadır. Benim için de 'Güldür Güldür' öyleydi. Harika bir duraktı. Çok eğlendim, arkadaşlarımı çok sevdim. Sizler yaptığım ‘şeyi’ kabul ettiniz. Şimdi tekrar yola koyuluyorum. Gelecek sezon 'Güldür Güldür’de olmayacağım. Bir sonraki durakta görüşelim."

Ünlü oyuncu Ecem Erkek kısa bir süre sonra yeni projesi ile ekranlarda hayranları karşısında olacak.

 

05-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar