Eda Ece İsyan Etti!

Eda Ece İsyan Etti!
Yasak Elma’nın güzel yıldızı Eda Ece hayvan sevenlere seslenerek onları duyarlılığa çağırdı ve yapmaları gerekenleri bir bir anlattı. İşte detaylar!

Yasak Elma’nın güzel ve başarılı yıldız oyuncusu Eda Ece yeni sezon yaklaşırken yeniden Yasak Elma’yla birlikte sete çıtı. Fox Tv’de ekrana gelen ve bu sezon 4. Sezonuyla ekranlardaki yerini tekrar alacak olan entrika, kavga, ihanet,kıskançlık ve strateji dolu dizi Yasak Elma yeni yayın dönemi için hazırlıklarını ve çekimlerini sürdürürken dizinin güzel oyuncusu Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak isyan etti. Evcil hayvanlara olan meraklı ve ilgisiyle bilinen ve evinde bunlarla birlikte yaşayan güzel oyuncu evcil hayvan edinmek isteyen takipçilerine isyan ederek cins evcil hayvan alma sevdasından vazgeçmelerini ve bu hayvanları sahiplenmelerini istedi. Güzel oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beni ve yorum aldı. İşte haberin detayları!

Eda Ece’den Hayvan Severlere Mesaj!

Fox Tv’nin başarılı ve güzel oyuncularından Eda Ece yeni sezon hazırlıklarının devam etiği ve yakın zamanda yeniden seyirciyle buluşacak olan Yasak Elma’yla yeniden sete çıktı. Set yoğunluğu devam ederken aynı zamanda güzel oyuncu sosyal medya hesabından sevenlerine ve takipçilerine mesajlar vermeyi de ihmal etmiyor. Yıldız karakteriyle seyircinin kalbinde taht kuran ve aynı zamanda duyarlılığı ve özellikle hayvanlara karşı ilgisiyle bilinen Eda Ece sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Eda Ece paylaşımında evcil hayvanlarıyla ilgili bilgi verirken aynı zamanda da bir uyarıda bulundu ve isyan etti.

Eda Ece’nin İsyanı!

Güzel Yıldız Eda Ece sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve sevenlerine evcil hayvanlarla ilgili ve özellikle kedi ve köpeklerle ilgili mesajlar verdi. Eda Ece “Canım Pluto’m. 7 yaşına az kaldı! 1,5 yaşındaydı yollarımız kesişti. Bir sürü hastalık çekti, bir sürü veteriner değiştirdi. Samimiyetle söylüyorum cins köpek alma sevdasından vazgeçin. Sahiplenin. Ben evde 2 hayvan bakıyorum, kedim de bir hayvan sever çalışma arkadaşım aracılığıyla bana sahiplendirildi, sokak hayvanlarına da bakıyorum, karşılaştığım her hayvana yardım etmeye çalışıyorum. Bagajımda kiloluk mamalarla geziyorum, gördüğüm aç susuz bize muhtaç her canlıyı besliyorum, acil durumlarda veteriner çağırıyorum. Sayısız hayvanı kurtarıyoruz. Neyse ki benim gibi arkadaşlarım çok. İnanın bunları yapmak hiç zor değil. İyi ki varsın Pluto’m. Benim çocuğumsun sen, hep sağlıklı ol, iyi kalpli minnoşum” ifadelerini kullandı.

23-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar