Menajerimi Ara 25 Ağustos Salı Ekranda! Peki Dizide Kim Kimdir?

Menajerimi Ara 25 Ağustos Salı Ekranda! Peki Dizide Kim Kimdir?
Star Tv’nin merakla beklenen dizisi Menajerimi Ara 25 Ağustos Salı akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Peki dizide kim kimdir. İşte cevabı!

Yeni yayın döneminin en merak edilen yapımlarından biri olan ve Ay yapım tarafından Star Tv için hazırlanan ve uzun süredir hazırlıkları süren menajerimi Ara adlı yapım 25 Ağustos Salı akşamı saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor. Sezonun en çok merak edilen ve en iddialı yapımlarından biri olan dizinin yayınlanacak ilk bölümü heyecanla beklenirken dizide Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi usta isimler bir araya gelirken dizide her hafta bir konuk oyuncu yer alacak. Özellikle konuk oyuncuların şu ana kadar birbirinden ünlü isimler olması diziyi bir hayli popüler hale getirmiş durumda. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor. İlk bölüm için artık saatler sayan dizide kim kimdir sizler için araştırdık. İşte Menajerimi Ara’da kim kimdir?

Menajerimi Ara 25 Ağustos’ta Ekranda!

Star Tv’nin bu sezon yeni başlayacak olan ve seyirci tarafından heyecanla beklenen dizisi Menajerimi Ara başlamadan büyük bir kitleyi etkilemeyi ve daha şimdiden seyircisi olarak belirlemeyi başardı. Yabancı bir diziden uyarlanan dizide bir menajerlik ajansında yaşananlar ve ünlüler ile menajerleri arasında yaşananlar seyirciye aktarılıyor. Dizide pek çok ünlü oyuncu bir araya gelirken kim kimdir merak ettik. İşte Menajerimi Ara’da da hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyorun cevabı!

Barış Falay (Kıraç Özdal)

Barış Falay’ın canlandırdı Kıraç karakteri, Ego Ajansın en hırslı menajeridir. Dicle’nin de babası olan Kıraç bunu herkesten saklamaktadır. Son derece kararlı ve inatçı biridir. Başarıya ulaşmak için gerektiğinde birinin üstüne basarak ilerlemekten çekinmemektedir. Ajansta daha çok finans olaylarına bakmaktadır.

Canan Ergüder (Feris Dikmen)

Dizide Feris Dikmen karakterini canlandıran başarılı oyuncu Canan Ergüder Ego Ajansta bağımsızlığına düşkün, özgüveni yüksek, hayatta kariyeri için yaşayana ancak aynı zamanda bir çocuk sahibi olmak isteyen sert bir menajeri canlandırmaktadır. Gereksiz duygusallıklara kapalı olan Feris dümdüz biridir ve işine aşkla bağlıdır.

Fatih Artman (Çınar Bilgin)

Ego ajansın bir diğer menajeridir. Bohem bir kişiliğe sahiptir ve sinemaya gönül vermiş biridir. Çok okuyan entelektüel bir yapıya sahiptir. Müşterilerini arkadaşı olarak gören tam bir samimi Anadolu çocuğudur. Duygusal biridir.

Ayşenil Şamlıoğlu (Peride Şener)

Ajansın en deneyimli ve en eski menajeridir. Müşterileri daha çok Yeşilçam oyuncularıdır. Ofiste herkesin saygısını kazanan ve sevilen biridir. Görmüş geçirmiş ve artık hırslarından arınarak dinginliği bulmuş biridir.

Ahsen Eroğlu (Dicle Ertem)

Kıraç’ın herkesten gizlediği kızıdır. Gözü kara bir genç kızdır. İnsanları üzmemek için elinden geleni yapar. Okumaya çok düşkün biridir ve babasıyla her zaman kavga halindedir. Zaman zaman başarma hırsı ile iyi kalpliliği arasında sıkışan biridir.

Deniz Can Aktaş (Barış Havas)

Genç bir oyuncudur. Rol aldığı yaz dizisi ile yıldızı parlamıştır. Özgürlüğüne düşkün başına buyruk biridir ve ünlülük zaman zaman onu kısıtlamaktadır.

 

22-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar