Eda Ece’den Büyük Sürpriz! Güzel Oyuncu Hangi Setteydi?

Eda Ece’den Büyük Sürpriz! Güzel Oyuncu Hangi Setteydi?
Yasak Elma'nın Yıldız Argun'u Güzel oyuncu Eda Ece Feride Filmi setini ziyaret etti. Eda Ece Feride Filminde rol alıyor mu, nasıl bir karakteri canlandırıyor? İşte detaylar!

Fox Tv’nin efsane dizilerinden Yasak elma’nın başarılı ve güzel oyuncusu Eda Ece bugünlerde hem sosyal medyada hem de dizi ve sinema dünyasında en çok adı geçen isimlerden biri. Güzel oyuncunun sempatik ve dostane halleri onun sosyal medyada en çok konuşulan oyunculardan biri olmasının da sebeplerinden. Yasak elma’daki Yıldız karakteriyle herkes tarafından sevilen ve rolünün hakkını en iyi şekilde veren oyuncu otoriteler tarafından da her geçen gün üzerine koyarak büyüyen oyunculardan biri olarak gösteriliyor.

Eda Ece Yasak Elma’dan fırsat buldukça hem arkadaşlarını ziyaret ediyor hem de yeni projelerde görünmekten geri durmuyor. Eda Ece en son geçtiğimiz günlerde çekimleri devam eden Feride Filmi’nin setinde görüntülenirken bunun ziyaret mi yoksa iş mi olduğu konusunda yorumlar yapılmaya başlandı. İşte detaylar!

Eda Ece Feride Filmi Setinde Görüldü!

Çekimleri devam eden ve oyuncu Zeynep Çamcı’nın yazıp yönettiği Feride Filmi’nin seti geçtiğimiz günlerde sürpriz bir ismi ağırladı. Eda Ece. Eda Ece rol aldığı yasak elma dizisinde canlandırdığı Yıldız Argun rolüyle son üç sezondur dizinin en başarılı oyuncularından biri olarak ön plana çıkıyor. Bu başarısı güzel oyuncuya yeni kapılar açarken o da bunları hakkıyla değerlendirmek için çalışıyor.

Çekimleri devam eden ve Zeynep Çamcı’nın yazdığı ve yönetmenliğini de Ali Yorgancıoğlu ile birlikte yaptığı Feride Filmi setinde görünen Eda Ece’nin filmde nasıl bir rolde oynadığı merak konusu oldu. Böylece oyuncu ve filmin yazarı Zeynep Çamcı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Eda Ece’nin sete yaptığı iş – ziyaret gezisinden oyuncunun sevenleri ve takipçileri haberdar olmuş oldu.

Feride Nasıl Bir Film?

Oyuncu Zeynep Çamcı’nın yazdığı ve aynı zamanda yönetmenliğini de yaptığı Feride Filmi’nin oyuncu kadrosunda Zeynep Çamcı, Ersin Korkut, Barış Yıldız, Anıl Tetik, Osman Akça, Ceren Taşçı gibi oyuncular rol alıyor. Son olarak setten yapılan paylaşımla Eda Ece’nin de filmde rol aldığı ortaya çıkmış ve bu durum heyecana sebep olmuştu. Çekimleri devam eden Feride Filmi, bir atölyede terzilik yapan Feride’nin emek ve sevgi hırsızı patronuna başkaldırıp inatlaşması ve daha sonra moda devlerine kafa tutan yolculuğunu konu alıyor. Eda Ece’nin filmde nasıl bir karaktere hayat verdiği ise şimdiden merak edilmeye başlanmış durumda.

24-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar