Eda Ece'den Yasak Elma Açıklaması

Eda Ece'den Yasak Elma Açıklaması
Fox Tv ekranlarında her pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekranlarda olan başarılı dizi Yasak Elma aldığı reytinglerle 7. Sezona göz kırpıyor.

Medyapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve bu sezon 6. Sezonuyla ekranlara gelen fenomen dizi Yasak Elma her hafta hem seyircisini ekrana kilitlemeyi başarıyor ve hem de aldığı reytinglerle yayıncı kanalını mutlu ediyor. Fox Tv’nin son zamanlarda en iyi sonuçları alan ve son altı sezona damgasını vuran dizi pazartesi akşamları ekrana geliyor. Birbirinden ünlü isimlerden oluşan kadrosuyla seyirciyi kendi hikayesinin içine çeken ve her hafta ilk iki içinde yer alan dizinin bu sezon (6. Sezon) final sezonu olduğu daha önce defalarca açıklanmıştı. Buna karşın dizinin aldığı reytinglerin oldukça iyi olması seyircinin acaba bir sezon daha uzar mı sorusunu sordurmaya başladı. Bu durum merak edilirken dizinin başından beri hikayenin içinde yer alan güzel oyuncu Eda Ece’den bu konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi.

Eda Ece Açıkladı Umutlar Tükendi

Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen fenomen dizi Yasak Elma bu sezon yine aldığı reytinglerle yapım şirketini ve yayıncı kanalını mutlu etmeye devam ediyor. Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Sevda Ergenci gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yasak Elma’nın 7. Sezonunun olup olmayacağının sorusunu dizinin Yıldız’ı Eda Ece cevapladı. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada “dün yine 1. Olduk. 6. Senede yine birinci oluyoruz ama her güzel şeyin bir sonu var. Bu sene kapatıyoruz defteri. Hazirana kadar Yasak Elma’ya doyun, sonra yok. Çok ağlayarak veda edeceğiz, ona eminim. Çok seviyorum, yönetmenim Ece Erdek Koçoğlu’na bayılıyorum. Arkadaşlarımı çok seviyorum. Yasak Elma benim kalbimde hep yaşayacak. Bu sene de güzel güzel gitsin bakalım hazirana kadar sonra… Yeni işlere bakacağız” ifadelerini kullandı. Böylece dizinin 7. Sezona kesinlikle uzamayacağı belli olmuş oldu.

Zeynep Sezon Sonuna Kadar Dizide

Öbür taraftan dizinin ilk sezonunda yer alan ve hikayeden yurtdışına çıkarak ayrılan Zeynep karakteri (Sevda Ergenci) bu sezon yeniden hikayeye dahil olmuştu. Dizide Yıldız’ın kardeşi Zeynep karakteri olarak bulunan güzel oyuncunun da dizinin final bölümüne kadar hikayede yer alacağı öğrenildi. Diziye konuk oyuncu olarak dahil olan Sevda Ergenci böylece dizinin başlangıç sezonunda ve final sezonunda yer almış olacak. Yasak Elma her pazartesi Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

24-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar