En çok izlenen tv programları ve aldığı reytingler

En çok izlenen tv programları ve aldığı reytingler
TV programlarının, hem gündüz hem de akşam kuşağında büyük bir izlenme gerçekleştirdiğini biliyorsunuz. Özellikle de gündüz kuşağındaki kadın programlarının reytingleri bir hayli yüksek olmaktadır. İşte izlenme oranı yüksek programlar

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı’nın ATV ekranlarında sunduğu “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programının, gündüz kuşağının en çok izlenen programı olduğunu söyleyebiliriz. Hafta içi her gün reyting sıralamasında ilk 5 arasına girerek, çok büyük bir başarı elde eden program, canlı olarak ve tamamen gerçek konu ve konuklar ile gerçekleştirilmektedir. Faili meçhul cinayetler, kayıplar ve daha nice problemlerin çözümü konusunda uzman bir ekiple çalışan Müge Anlı, hem ev hanımlarının hem de ofiste çalışanların sürekli olarak izlediği programlar arasında yer alıyor.

Show TV Ana Haber

En çok izlenen haber programları arasında zirvede yer aldığını söyleyebiliriz. Halk tarafından çok sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen Show TV Ana Haber, her gün reyting sıralamasında ilk 5’in içinde yer alıyor.

Fatih Portakal ile Fox Ana Haber

Haber programları arasında en çok izlenen ve sevilenlerden birisi de Fatih Portakal ile Fox Ana Haber’dir. Fatih Portakal’ın doğal sunumu ile gündemin nabzını hissetmek isteyenler için ideal bir program olduğunu söylemek mümkün. Her gün reyting sıralamalarında büyük bir başarı elde eden programlar arasında yer almaktadır.

Evleneceksen Gel

Seda Sayan ile Uğur Arslan’ın sunduğu “Evleneceksen Gel” programı, gündüz kuşağının en popüler canlı yayın programları arasında yer alıyor. Evlilik formatı ile yayınlanan “Evleneceksen Gel” programı, yayınlandığı ilk günden itibaren rakibi olan diğer evlilik programlarını geride bırakarak büyük bir reyting başarısı elde ediyor.

Esra Erol’da

Uzun yıllardır evlilik programı formatı ile ekranlarda gördüğümüz Esra Erol, ATV ekranlarında yayınlanan “Esra Erol’da” programıyla da ilgi görmeye devam ediyor. Önceki reytinglerinden biraz düşüş olsa da, reyting sıralamasında ilk 10’un içinde yer alarak başarısını sürdürmektedir. Evlilik programı konseptini, adeta bir talk show programına dönüştürdüğünü de söylemek mümkün.

05-01-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar