Bu Hafta Hangi Kanalda Hangi Maç Canlı Yayınlanacak?

Bu Hafta Hangi Kanalda Hangi Maç Canlı Yayınlanacak?
Hangi kanalda maç yayını var, diyenlere bu hafta televizyon kanallarındaki canlı maç yayını listesine bakmasını öneriyoruz. Ziraat Türkiye Kupası grup maçları bu hafta oynanacak karşılaşmalarla devam edecek.

Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarının dördüncüsü ne zaman başlayacak, hangi maç saat kaçta, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer takımların Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları bu hafta hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Ziraat Türkiye Kupası grup maçları ve diğer canlı yayınlanacak maçlarla ilgili merak ettiğiniz tüm soruları sizler için yanıtlıyoruz. İşte bu hafta kanallarda canlı yayınlanacak maçların tam listesi:

Ziraat Türkiye Kupası Salı Günü Maç Programı

Ziraat Türkiye Kupasında Beşiktaş’ın maçı hangi gün, hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak, bugün oynanacak maçlar, saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Kupada Beşiktaş ilk iki maçından galibiyetle ayrılmayı başarmış, son maçında ise yoğun kar yağışı altında oynadığı Boluspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Süper Lig'in ilk yarısının kapanış maçında evinde Gaziantepspor'u 1-0'la geçerek ligin ilk yarısını Başakşehir'in ardından ikinci sırada tamamlayan Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası'nda evinde Bolusprou ağırlayacak. İşte Beşiktaş - Boluspor maçının başlangıç saati ve kanalıyla beraber diğer maçlara ilişkin bilgiller:

20.30 Beşiktaş - Boluspor A2

12.00 Erzincanspor - Vartaş Elazığspor A Spor

14.00 Kırklarelispor - Gaziantepspor A Spor

16.30 Medicana Sivasspor - Yeni Amasyaspor A Spor

18.30 Çaykur Rizespor - Sancaktepe Belediyespor A2

Ziraat Türkiye Kupası Çarşamba Günü Maç Programı

Galatasaray’ın Ziraat Türkiye Kupasında maçı hangi gün saat kaçta diye merak ediyorsanız; Çarşamba günü saat 20.30’da canlı yayınlanacak. Kupada ilk iki maçından beraberlikle ayrılan Galatasaray E gurubunun lideri Tuzlaspor'u kendi evinde 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başarmış ve puanını 5'e yükselterek ikinci sıradaki yerini korumuştu. Yine Tuzlaspor  ile bu sefer deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray grupta liderliği kapmak için çabalayacak. Peki Galatasaray maçı hangi kanaldan mı canlı yayınlanacak, işte cevabı:

20.30 Tuzlaspor - Galatasaray ATV

12.00 Darıca Gençlerbirliği - Kayserispor A Spor

14.30 İnegölspor - Kasımpaşa A Spor

16.30 Atiker Konyaspor - Gümüşhanespor A2

17.00 Akhisar Belediyespor - Ümraniyespor A Spor

18.00 Göztepe - Medipol Başakşehir A2

Ziraat Türkiye Kupası Perşembe Günü Maç Programı

Fenerbahçe Ziraat Türkiye kupasında hangi takımla hangi gün saat kaçta maç yapacak diye merak ediyorsanız işte detaylar:

20.30 Fenerbahçe - Menemen Belediyespor ATV

14.30 Gençlerbirliği - Amed Sportif A Spor

16.00 Şanlıurfaspor - Osmanlıspor A2

16.30 Bursaspor - Aydınspor 1923 A Spor

18.00 Kızılcabölükspor - Trabzonspor A2

27-12-2016
Yazar Hakkında
Yorumlar