Engin Akyürek ekranlara geri dönüyor!

Engin Akyürek ekranlara geri dönüyor!
Uzun süredir televizyon ekranlarında göremediğimiz yakışıklı oyuncu Engin Akyürek bir dizi projesiyle geri dönüyor. Peki Akyürek önümüzdeki sezon hangi dizide yer alacak?

Geçtiğimiz aylarda vizyona giren Bir Aşk İki Hayat filminin başrol oyuncusu Engin Akyürek hayranlarına müjde! Uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz başarılı oyuncu yeni sezonda yeni bir diziyle seyirci karşısına çıkacak. Son olarak Ölene Kadar dizisinde Fahriye Evcen ile başrolü paylaşmış fakat dizi uzun ömürlü olmamıştı. Şimdi ise başarılı oyuncunun önümüzdeki sezon başrolde yer alacağı yeni projesi belli oldu. 

İŞTE ENGİN AKYÜREK'İN YENİ DİZİSİ

Son zamanlarda, gelen teklifleri değerlendirdiğini söyleyen Engin Akyürek'in oynayacağı dizi netleşti. O3 Medya ve NGMedia işbirliğinde gerçekleşecek olan dizinin Star TV'de yayınlanması bekleniyor. İsminin Sefirin Kızı olarak duyrulduğu dizide Engin Akyürek'in yanı sıra İbrahim Çelikkol ve Sarp Levendoğlu'nunda yer alacağı konuşuluyor. Hazırlıkları ve kast çalışmaları devam eden dizinin yazarları ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem olacak. 

ENGİN AKYÜREK KİMDİR?

Engin Akyürek, 12 Ekim 1981 tarihinde Ankara' da doğmuştur. Çocukluğunda futbola merak saran Akyürek fanatik bir Beşiktaş taraftarıdır. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya fakültesinde tamamlamıştır. Üniversite yıllarında tiyatro etkinliklerine katılmış ve oyunlarda yer almıştır. 2004 yılında Türkiye'nin Yıldızları yarışmasına katılan Akyürek oyunculuk için adımlarını bu yarışmada birinci olduktan sonra atmıştır. Zamanının sevilen dizisi Yabancı Damat'ta rol alan Akyürek ilk oyunculuk deneyimini burada yaşamıştır. Başarılı oyuncunun çıkış yaptığı dizi ise Beren Saat, Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar ve Engin Öztürk gibi isimlerle başrolü paylaştığı Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi olmuştur. Daha sonra ATV ekranlarında yayınlanan Kara Para Aşk dizisinde Tuba Büyüküstün ile birlikte oynamıştır. Son olarak yine ATV ekranlarında yer alan Ölene Kadar dizisiyle seyircisiyle buluşmuştur fakat dizi erken final yapmıştır. 

2004-2007  "Yalancı Damat"  (Kadir Sadıkoğlu)
2007  "Karayılan" (Nizipli)
2009  "Bir Bulut Olsam" (Mustafa Bulut)
2010-2012  "Fatmagül'ün Suçu Ne?"  (Kerim Ilgaz)
2014-2015  "Kara Para Aşk" (Ömer Demir)
2017   ''Ölene Kadar" (Dağhan)

10-07-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar