Engin Altan Düzyatan’a İngiltere’den ödül

Engin Altan Düzyatan’a İngiltere’den ödül
Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan İngiltere’den ödül aldı. Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul karakteri ile beğeni toplayan Engin Altan Düzyatan'a "En İyi Oyuncu" ödülü…

Başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'a bir ödül de İngiltere'den geldi. Ekranın sevilen isimlerinden biri olan Engin Altan Düzyatan başarılı çalışmalara imza atarken sınırları aşan bir ödülün daha sahibi oldu. En son Diriliş Ertuğrul ve Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizilerinde rol alan Engin Altan Düzyatan'a İngiltere'de yayın yapan SleekAsian isimli magazin dergisi "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü verdi. Londra'da bulunan The Royal Regency Salonu'nda Engin Altan Düzyatan onuruna yemek verildi. Yemeğe Lordlar Kamarası üyeleri ve Londra Başkonsolosu Bekir Utku Atahan da katıldı.

Engin Altan Düzyatan'a 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülü

Engin Altan Düzyatan, TRT1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisiyle dünyaca tanınan aktörlerden biri oldu. Birçok ülkede ilgiyle izlenen yapım final yapsa da yankıları sürüyor. Dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan için Pakistan asıllı İngiliz vatandaşları bir yemek organizasyonu düzenledi. Yemek sonrası ödül töreni yapıldı ve Engin Altan Düzyatan ile dizinin yapım şirketi ve yapımcısı ödüle layık görüldü. Ümit Sönmez'in yapımcısı olduğu RGB Medya Yapım'a "organizasyon" ödülü verilirken Diriliş Ertuğrul yapımcısı Kemal Tekden'e "En İyi Yapımcı" ödülü takdim edildi. Başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan ise SleekAsian isimli magazin dergisi tarafından "En İyi Erkek Oyuncu" seçildi.

Engin Altan Düzyatan'dan yeni proje müjdesi

Ödül yemeğinde Anadolu Ajansı'na konuşan Engin Altan Düzyatan dönem projelerine ara verebileceğini belirtti. Düzyatan hayranlarını sevindirin yeni proje müjdesi de verdi. Uluslararası bir proje için çalışmalara başladığını belirten Engin Altan Düzyatan, sahibi olduğu yapım şirketi ile yeni çalışmalar yaptığını söyledi. Yeni projesinin müjdesini veren Engin Altan Düzyatan, "Aynı zamanda sahibi olduğum yapım şirketiyle yeni projeler geliştiriyoruz. Bir yandan dışarıdan gelen projeleri de değerlendiriyoruz. Çok yakın zamanda bir proje hazırlığını söylemek için erken ama bir iki ay içerisinde açıklayacağımız yeni projelerimiz var" dedi. Düzyatan gündelik hayatın içerisinden karakterleri canlandırmayı özlediğini belirterek bir süre tarihi yapımlara ara verebileceğini açıkladı.

21-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar