Yiğit Kirazcı Bu Kez Sinema Filmi İle Geliyor!

Yiğit Kirazcı Bu Kez Sinema Filmi İle Geliyor!
Ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı, son olarak Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Herşey dizisinde yer almıştı. Diziden yakın zamanda ayrılan Kiraz’cının işte merak edilen yeni projesi…

Yiğit Kirazcı’nın yeni projesi belli oldu… Son olarak yer aldığı Fox TV ekranlarının sevilen dizisi ‘Evlilik Hakkında Herşey’de yer alan oyuncu. Kısa süre önce diziden ayrılmıştı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, BBC yapımı The Split dizisinden uyarlanmıştır. MF Yapım imzalı, ilk bölümü 21 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmen koltuğuna sırasıyla Yusuf Pirhasan ve Volkan Keskin’in oturduğu, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun yazdığı, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ’un uyarladığı, Türk yapımı dram ve ilk hukuk türündeki dizisi olma özelliği taşıyor. Dizi bu sezon güzel başlasada çok fazla dizinin olduğu bir sezonda reyting mücadelesi veriyor bir çok dizi gibi yine de Fox ekranlarında sürerken, diziden ayrılan Yiğit Kirazcı yeni projesiyle gündeme geldi. İşte Yiğit Kirazcı’nın yeni projesi…

 

 Yiğit Kirazcı ‘’Mucize Aynalar’ Sinema Filmi İle Dönüyor!

Yiğit Kirazcı, son dönemlerde hem özel hayatı hemde iş hayatı ile gündemde yer alan isimlerden biri. Özel hayatında Pınar Denizle sevgili olan çift yakın zamanda ayrılık haberleri ile sosyal medyada gündemde yer almışlardı. Aynı zamanda son olarak yer aldığı, başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Kılıç, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüpoğlu ve Tülin Ece’nin yer aldığı ‘Evlilik Hakkında Hersey’ dizisinde baş rolde yer alan isimlerden biri olmuştu.

 

Yiğit Kirazcı dizide ‘Yıldırım’ karakterine hayat vermiş ve dizinin başrolünde oynayan Gökçe Bahadır’ın sevgilisi rolünde yer almıştı. Dizinin 20. Bölümünde diziden ayrılan Yiğit Kirazcı’nın hangi projeyle setlere döneceği merak konusuydu. Yeni projesi belli oldu. Yiğit Kirazcı, ‘Mucize Aynalar’ adlı sinema filmi ile izleyicisinin karşısına çıkacak.

 

 Kirazcı O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği ‘Mucize Aynalar’ filminin yönetmen koltuğunda daha önce ‘Devrim Arabaları’, ‘Kaybedenler Kulübü’, ‘Senin Hikayen’ gibi çok önemli projelere imza atan Tolga Örnek oturacak.

Aynı zamanda bir Aziz Nesin uyarlaması olan filmin senaryosu da Tolga Örnek imzası taşıyor. Yiğit Kirazcı’nın Kerim rolüne hayat vereceği filmde Çağlar Çorumlu ve Mert Denizmen başlıca rollere hayat verecek.

 

Yiğit Kirazcı Kimdir?

Yiğit Kirazcı, 17 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Asıl adı, Mustafa Yiğit Kirazcı olan oyuncu, muhasebe müdürü anne ve açık hava reklamcısı bir babanın oğlu. Ailesinin tek çocuğuydu ve 17 yaşındayken babası felç oldu. Burhaniyeli olan Kirazcı, lise eğitimini Koç Lisesi, üniversite eğitimini 2005 yılında Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam bölümünde tamamlamıştır. Ümit Çırak Modern Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi aldı, buradaki eğitimi hala devam ediyor. Üniversite yıllarında modellik yapmış ve çeşitli reklamlarda yer almıştır.

 

Yiğit Kirazcı Oynadığı Diziler ve Filmler

2008 - Cin Geçidi - (Sinema Filmi)

2015 - Tabula Rosa - Sinan  (Sinema Filmi)

2018 - Baba Nerdesin Kayboldum - Ali (Sinema Filmi)

2018 - İyi Oyun - Özer  (Sinema Filmi)

2020 - Aşk Tesadüfleri Sever 2 - Kerem (Sinema Filmi)

2021 - Aşkın Kıyameti - Kerim (Sinema Filmi)

2007 - Son Tercih Teoman (TV Dizisi)

2011 - Mavi Kelebekler - (TV Dizisi)

2012 - Sudan Bıkmış Balıklar - Erkan (TV Dizisi)

2016 - Seviyor Sevmiyor - Tuna Ertürk (TV Dizisi)

2018 - 8. Gün - Ahmet (TV Dizisi)

2019 - Yüzleşme - Levent (TV Dizisi)

2019 - Hakan: Muhafız - Firat (Netflix)

2021 - Hizmetçiler - Aras (TV Dizisi)

2020 - Çatı Katı Aşk - Demir Yılmaz (TV Dizisi)

2021 - 50m2 -Yakup (Netflix)

2021 - Evlilik Hakkında Her Şey - Yıldırım (TV Dizisi)

2022 - Mucize Aynalar – Kerim (Sinema Filmi)

21-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar