Eren Vurdem'in yeni projesi belli oldu

Eren Vurdem'in yeni projesi belli oldu
Söz dizisinin Ateş karakterini canlandıran Eren Vurdem yepyeni bir proje ile hayranlarını sevindirdi. İşte başarılı oyuncunun yeni projesi.

Star tv ekranlarının sevilen dizisi Söz'de rol alan başarılı oyuncu Eren Vurdem, dizinin final yapmasının ardından ekranlara kısa süreliğine ara vermişti. Yeni sezonun yaklaşması ile de Eren Vurdem'in ekranlarda olup olmayacağı merak konusu olmaya başladı. Ancak Eren Vurdem'in hangi projede yer alacağı belli değildi. Peki Eren Vurdem hangi projede rol alacak? Eren Vurdem ekranlarda olacak mı? Eren Vurdem yeni projesi ne? Eren Vurdem kimdir? Merak ettiğiniz tüm ayrıntılar bu yazımızda..

Başarılı yapımcı Mehmet Bozdağ, bomba gibi bir beyazperde ile geliyor. Daha önce Diriliş dizisini yapımcılığını da üstlenen Mehmet Bozdağ, şimdi ise Türkler Geliyor isimli sinema filminin yapımcılığında yer almakta. Aynı zamanda Eren Vurdem'de filmde yer alacak ünlü isimler arasında bulunuyor. Türkler Geliyor sinema filminin başrolünde ise Emre Kıvılcım'ın yer alacağı alınan bilgiler arasında. Filin yönetmen koltuğunda ise Kamil Aydın oturmakta. Senaryosunda Mehmet Bozdağ ve Atilla Engin'in yer aldığı Türkler Geliyor filmi oldukça iddialı projeler arasında yer alıyor. Ancak Türkler Geliyor'un ne zaman vizyona gireceği henüz belli değil. İlerleyen zamanlarda tüm bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Eren Vurdem kimdir?

7 Ekim 1988 tarihinde dünyaya gelen Eren Vurdem, eğitimini Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümü'nde tamamlamıştır. İlk olarak 2009 yılında Hesaplaşma dizisi ile oyunculuğa adım atan oyuncu Eren Vurdem, bir çok başarılı yapımda rol almıştır. 

2015 yılında Fox tv kanalında yayınlanan 'İnadına Aşk' dizisinde Çınar Barutçu karakterini canlandıran Eren Vurdem, 2017 yılında ise Star Tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisinde Ateş karakıterini canlandırmıştır. 

Eren Vurdem rol aldığı diğer diziler

Sümela'nın şifresi 3 - Cünyor Temel

Söz - Ateş Acar

Kurt Kapanı - Yavuz

İnadına Aşk - Çınar Barutçu

Son Mektup 

Şubat
 

Mehmet Bozdağ kimdir?

1983 yılında dünyaya gelen Mehmet Bozdağ, Kayseri doğumludur. Tekden Film'in ortaklarından olan Mehmet Bozdağ, bir çok başarılı projenin yapımcılığını üstlenmiştir. 

Yapımcı:

Yunus Emre

Diriliş Ertuğrul

Gönül Hırsızı

Ustalar, Alimler ve Sultanlar

Senaryo:

Yunus emre Aşkın Yolculuğu

Diriliş Ertuğrul

Ustalar, Alimler ve Sultanlar

Kardeş Şehirler

Son Rüya

07-08-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar