Sadakatsiz Dizisinde Şok Ayrılık!

Sadakatsiz Dizisinde Şok Ayrılık!
Kanal D'de Çarşamba akşamları ekrana gelen sadakatsiz dizisinde şok ayrılık. Dizinin kötü karakterlerinden biri olan Mert karakterine hayat veren Eren Vurdem diziye veda etti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezonun en flaş yapımlarından biri olarak dikkat çeken Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Sadakatsiz’in bu akşam yayınlanan bölümünde şok bir ayrılık yaşandı. Seyircinin de çok şaşırdığı ve aslında dizideki Volkan Karakterine hesap sorması beklenen ve seyircinin de bu yönde beklentisi bulunan başarılı karakteri Mert senaryo gereği diziye veda etti. Bu son dakika gelişmesi bir anda magazin ve sosyal medyada geniş yer bulmaya ve seyircilerde bu durumu sormaya ve araştırmaya başladı. Başarılı oyuncu Eren Vurdem’in canlandırdığı Mert karakteri ayrılığın ardından sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı. Dizinin seyircisini şok eden ayrılık dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde gerçekleşti.

Mert Sadakatsiz’den Ayrıldı!

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve konusuyla oldukça dikkat çeken Sadakatsiz’in başarı karakterlerinden Mert senaryo gereği diziye veda etti. Medyapım tarafından hazırlanan dizide Mert, 30’lu yaşlarda Tekirdağ’da doğup büyümüş orta halli aileden gelen ancak hırslı ve gözü yükseklerde biridir. Çalışkanlığı ile iş dünyasında oldukça başarılı olan Mert Bahar’la evlidir ancak çiftin çocukları olmamaktadır. Eşi Bahar’ı daha önce dizinin başrolü Asya ile daha sonra da başka kadınlarla aldatan Mert en sonunda eşi Bahar’la ayrılma noktasına gelmiş ve boşanma işlemlerine başlamıştır. Dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde ise en yakın arkadaşı aynı zamanda düşmanı Volkan’ı eşi Derin’e kötüleyerek Dern’in şüpheler duymasına sebep olan Mert senaryo gereği diziye veda etti. Dizide seyircinin Volkan’dan intikam almasını bekledi karakterlerden olan Mert’in bu şekilde diziden ayrılması seyirciyi şok etti.

Veda Mesajı Yayınladı!

Sadakatsiz’de Mert karakterini canlandıran Eren Vurdem sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak diziye ve seyirciye veda etti. Eren Vurdem mesajında “sevgili ve değerli izleyicilerimiz hikaye gereği orijinalinde olduğu gibi Mert karakterine veda ediyoruz. Sizlerden bol küfür yedim demek ki karakter amacına ulaşmış. Umarım bu karakterle insanların içine ve düşüncelerine ayna tutup olanlarda bir farkındalık hissettirmişimdir. Sizleri çok seviyorum. Bu işimde de beni yalnız bırakmadınız iyi ki varsınız. Tüm ekip ve yapım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başka hikayelerde en yakın zamanda buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın.

27-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar