Erkan Kolçak Köstendil karantina günlerinde yeni bir dizide rol alacak!

Erkan Kolçak Köstendil karantina günlerinde yeni bir dizide rol alacak!
Başarılı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, karantina günlerinde yeni bir dizide rol alacak. Yeni diziyi kendi imkanlarıyla hazırlık yapıyorlar.

Milyonlarca insanın kendini evine izole ettiği ve hafta sonu günlerinde sokağa çıkma yasağının uygulandığı şu günlerde Erkan Kolçak Köstendil'den haber var. Ünlü oyuncu belirsizliklerle dolu bu dönemde yeni bir diziyle ekrana gelecek. Erkan Kolçak Köstendil'in yeni dizisiyle ilgili daha fazla bilgi haberimizde.

Erkan Kolçak Köstendil'den yeni dizi müjdesi

Son yıllarda yakaladığı büyük çıkışla milyonlarca izleyicinin beğenisini kazanan Erkan Kolçak Köstendil, Karlos ve Vartolu Saadettin karakterleriyle tanınırlığını tanınırlık kattı. Şimdilerde Çukur dizisinde rol alan başarılı oyuncu, koronavirüs tehlikesi nedeniyle hepimiz gibi evinden kendini izole etmiş durumda. Çekimler durduğu için Çukur dizisi de araya girdi. Oluşan bu büyük boşlukta sürpriz bir hamle yapan Erkan Kolçak Köstendil'in yeni bir diziyle gelmek üzere olduğunu öğrendik. Dizi dediysek bildiğiniz dizilerden değil. Bu diziyi yalnızca birkaç kişi hazırlıyor. Dizide Erkan Kolçak Köstendil'in yanı sıra ünlü oyuncu, Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak da rol alıyor. Erkan Kolçak Köstendil'in eşi Cansu Tosun ise reji asistanı olarak görev alacak. Bülent Şakrak, Erkan Kolçak Köstendil, Ceyda Düvenci ve Cansu Tosun dizinin çekimlerinin yapılacağı odayı birlikte hazırladı.

Henüz adı ve içeriği belli olmayan diziyle ilgili pek fazla şey bilmiyoruz. Dizinin büyük ihtimalle bir internet mecrasına çekileceğine emin sayılırız. Önümüzdeki günlerde bu diziyle ilgili daha fazla bilgi bizlere ulaşacaktır.

Erkan Kolçak Köstendil kimdir?

Erkan Kolçak Köstendil, 16 Ocak 1983 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Tuncay Özinel Tiyatrosu'yla birlikte sahne almaya başladı. Kalp Düğümü, AuT, Karşı Cinsle Tanışma Sanatı ve 12 Numaralı Adam gibi oyunlarla sahne aldı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ve Güz Sancısı filmleriyle, dizi ve sinema sektörüne de adım attı. Sakarya Fırat, Babalar ve Evlatlar, Merhamet gibi dizilerde rol aldı. Rol aldığı Ulan İstanbul dizisi ona büyük bir ün kazandırdı. Sonrasında ise Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Bir  Deli Sevda dizilerinde rol aldı. Son rol aldığı dizi olan Çukur dizisinde de en az Ulan İstanbul dizisinde olduğu kadar ilgi gördü. Güz Sancısı, M.A.T, Mukadderat, İtirazım Var, Yağmur: Kıyamet Çiçeği, Yok Artık, Kara Bela, Görünen Adam, Babam, Püt Şeylere, Müslüm, Sibel ve Türk İşi Dondurma gibi sinema filmlerinde rol aldı. 2010 yılında kendi çektiği kısa film, Vakit ile  47. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller aldı. Orta metraj film olan Torbacının Esrarı adlı filmin senaryosunu yazarak çekimlerini Amsterdam ve İstanbul'da gerçekleştirdi. 4 kısa filmlik projesinin ilik ayağı olan senaryosunu yazıp yönettiği Suma adlı filmi ile 2018'de Los Angeles Film Ödülleri'nde komedi dalında mansiyon kazandı.

20-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar