Erkenci Kuş 11 Haziran’da da yok! Yeni Bölüm Ne Zaman?

Erkenci Kuş 11 Haziran’da da yok! Yeni Bölüm Ne Zaman?
Star Tv'nin başarılı dizisi Erkenci Kuş peş peşe iki hafta yayın akışından çıkarıldı. Peki dizi neden akıştan çıkarıldı? Erkenci Kuş'la ilgili tüm gelişmeler haberimizde!

Star Tv’de geçtiğimiz yaz aylarında yayına giren ve yakaladığı başarı sonrası yayında kalarak Cumartesi günlerinin en çok seyredilen dizileri arasına giren ve Star Tv’nin yüzünü güldüren Erkenci Kuş bu yazda devam ediyor. Dizi kanal tarafından Cumartesi gününden Salı gününe alındı. Gold Yapım tarafından hazırlanan Erkenci Kuş geçtiğimiz hafta yayınlanmamış ve seyirci bu haftayı iple çekmeye başlamıştı. Ancak dizinin Star Tv’nin 11 Haziran Salı günü yayın akışında da olmaması seyirciyi meraka ve bir o kadarda endişeye sevk etti. Erkenci Kuş’un neden yayınlanmadığını ve ne zaman ekranlara döneceğini canlıtv takipçileri için araştırdık.

Erkenci Kuş 11 Haziran Salı Günü Neden Yok?

Erkenci Kuş hiç şüphesiz geçtiğimiz sezonun sürpriz dizilerinden biri oldu. Yaz sezonu diye başladı ancak bütün bir sezonu başarılı bir izlenme grafiği ile tamamladı ve ardından tekrar yaz sezonunda ara vermeden yayınına devam etme kararı aldı. Ancak son anda yaşanan bir gelişme ile Erkenci Kuş 11 Haziran Salı akşamı Star Tv’nin yayın akışından çıkarıldı. Peki, ne oldu da dizi akıştan çıkarıldı? EURO 2020 grup eleme baçlarının başlamasıyla birlikte kanallar maçları yayınlamak için tüm şartları zorlamaya başladılar. Star Tv’de 11 Haziran Salı akşamı oynanacak İzlanda Türkiye maçını yayınlayacağından dolayı aynı akşam yayınlaması gereken Erkenci Kuş’u bir hafta daha erteledi.

Yapımcı Faruk Turgut Açıkladı!

Erkenci Kuş’un 4 Haziran salı günü ekrana gelmesi gerekirken, 11 Haziran Salı gününe ertelenmesi ve ardından da 11Haziran Salı günkü yayın akışından çıkarılması seyircide endişe uyandırmıştı. Ancak gerçek daha sonra ortaya çıktı. Star Tv İzlanda Türkiye maçını yayınlayacağından dolayı erkenci Kuş’u yayın akışından çıkarmıştı. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut’ta sosyal medya hesabından dizinin neden yayın akışından çıkarıldığını takipçilerine duyurdu. Turgut, “Erkenci Kuş dizisinin değerli seyircileri, 11 Haziran’da dizimizin yayını, Türkiye-İzlanda milli maçı ile aynı güne denk gelmesi sebebiyle 18 Haziran’a ertelenmiştir. Bu değişiklikten ötürü özür dileriz” açıklamasını yaptı.

Erkenci Kuş 18 Haziran’da Ekranlarda!

Türkiye İzlanda Milli maçı dolayısıyla 11 Haziran Salı gününün Star Tv yayın akışından çıkarılan Erkenci Kuş 44. Yeni bölümü ile 18 Haziran Salı günü Star Tv ekranlarında olacak. Oyuncu Demet Özdemir, dizinin yeni bölüm tarihinin yeniden güncellendiğini duyurdu ve Can ile Sanem’in hikayesinin 2 hafta aradan sonra izlenebileceği belirtti. Özdemir dizi yaz ayında da bütün hızıyla ekranlara gelmeye devam edecek ve reyting rakamlarına bağlı olarak bir sonraki sezon için yeşil ışık yanabilecek açıklamasını yaptı.

08-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler