Sagopa Kajmer ile Ceza'ya başsağlığı mesajı!

Sagopa Kajmer ile Ceza'ya başsağlığı mesajı!
Ceza'nın babasının ölümünden sonra uzun süredir küs olduğu eski arkadaşı Sagopa Kajmer'den başsağlığı mesajı geldi. Peki Ceza bu mesaja karşı nasıl bir cevap verdi?

Türkiye’de rap müziğinin sevilen isimlerinden olan Ceza’nın babası vefat etti. Ünlü sanatçıyı bu zor günlerinde yalnız bırakmayan, çok konuşulan biri vardı. Ceza’ya yıllardır konuşmadığı Sagoğa Kajmer’den başsağlığı mesajı geldi. Sagopa Kajmer bu davranışıyla rap müziği sevenleri oldukça mutlu etti. Peki, bu güzel mesaja karşı Ceza nasıl bir yanıt verdi. Bütün ayrıntıları canlitv okuyucuları için derledik.

Sevilen Rapçi Ceza’nın babası hayatını kaybetti!

Rap müziğin en önemli isimlerinden Ceza ve Ayben’in babası Dalyan Özçalkan vefat etti. Dalyan Özçalkan son yolculuğundan önce cenaze namazı Çinili Camii’nde kılınıp helallik alındı. Danyal 34 yazılı bir formanın tabutun üzerine örtülü olduğu görülürken Danyal Özçalkan’ın cenazesi omuzlar üzerinde cenaze aracına taşındı ve Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine Ceza’nın ve Ayben’in ailesi ve yakın dostları katıldı.

Sosyal medya üzerinden bildirimler!

Sosyal medya üzerinden ilk önce Ceza babasının vefatını duyurdu.

“Büyük Beşiktaşlım Babam Danyal Özçalkan bu gece Hakkın rahmetine kavuştu. Acımız çok büyük ve daha fazla yazamıyorum. Cenaze bugün (Cuma) ikindi namazından sonra Üsküdar Çinili Camii’nden kalkacaktır. Tüm dostlara…”

Bildiğiniz gibi Ceza ile Sagopa Kajmer çok iyi arkadaş olmalarına rağmen aralarına kara kedi girmişti ve uzun zamandır konuşmuyorlardı.  Dalyan Özçalkan’ın vefatıyla birlikte Sagopa Kajmer’den Ceza’ya ve ailesine başsağlığı mesajı geldi. Sagoğa bu mesajında Ceza’yı etiketlemeyi de ihmal etmedi.

Sagopa Kajmer sıkça kullandığı Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Osibisa'yı her gördüğümde aklıma hala Danyal amca gelir. Efendi ve babacan baba. Tıpkı anneni kaybettiğimiz zamanki hislerimle yazıyorum. Ayben ve sana ayrıca tüm Danyal amcayı sevenlere başsağlığı diliyorum. Bol sabır diliyorum."

Ceza’dan Sagopa Kajmer’e başsağlığı cevabı!

Sagopa ve Ceza’nın eski dostluklarını bilmeyen yoktur. Sagopa’nnı mesajından da anlaşıldığı üzere Ceza’nın babası ile Sagopa’nın oldukça samimi olduklarını görüyoruz.  Sevilen rapçi Ceza arkadaşının bu içten mesajına kayıtsız kalmadı ve o da güzel bir cevap yazdı.

"Saol Yunus. Hayat işte. O da seni severdi... Mekanı cennet olsun!"

Sagopa Kajmer’in mesajı ve Ceza’nın cevabıyla birlikte şimdi bütün rap tutkunları bu ikilinin barışmasını bekliyor.

 

09-06-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler