Erkenci Kuş artık o gün yayınlanacak!

Erkenci Kuş artık o gün yayınlanacak!
Star Tv'nin romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'un yayın günü değişti. Erkenci Kuş hangi gün yayınlanacak? İşte Erkenci Kuş'un yeni günü...

Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrollerini paylaştığı romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'un yayın günü değişti. Erkenci Kuş artık Cumartesi akşamları yayınlanmayacak. Peki sevilen dizinin yeni yayın günü ne zaman? İşte detaylar..

Star TV'nin severek izlenen dizisi Erkenci Kuş, hem konusu hem oyuncu kadrosu ile reyting rekorları kırıyor. Gold Fim imzasıyla ekranlara gelen dizi geçtiğimiz yaz sezonunda televizyon dünyasına damgasını vurmuştu. Erkenci Kuş dizisi ilk sezonunda Salı akşamları Star TV ekranlarında saat 20.00'de izleyicisi ile buluştu. Daha sonrasında dizinin yayın günü Cumartesi akşamına alındı. Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte dizinin devam edip, etmeyeceği merak edilirken beklenen karar geldi. Sevilen dizi Erkenci Kuş final ya da sezon finali yapmayacak. Hatta dizi bu yaz sezonunda da izleyicisi ile buluşmaya devam edecek. Diziyi yakından takip edenler bu habere çok sevindi. Yaz sezonunda ekranlara gelecek olan dizinin sadece yayın günü değişti. 

Erkenci Kuş artık Salı günü yayınlanacak!

Çağrı Bayrak'ın yönetmenliğini yaptığı başrollerini Can Yaman, Demet Özdemir, Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Ali Yağcı,Tuğçe Kumral, Anıl Çelik gibi birbirinden önemli isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş dizisinin hayranlarına yeni bir haber. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Erkenci Kuş dizisi bu yaz sezonunda artık Salı akşamları ekranlara gelecek. Ekran macerasına Star TV’de Salı günleri başlayan ErkenciKuş, geçtiğimiz sezonda Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başlamasıyla birlikte yayın tarihi Cumartesi gününe alınmıştı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin final yapması ile birlikte dizi tekrar Cumartesi gününe alındı. İzlenme rekorları kıran Erkenci Kuş dizisi artık yepyeni bölümleri ile her Salı akşamı saat 20.00'de Star Tv ekranlarında olacak.

Son bölümde 1 yıllık zaman atlaması yaşandı

Gold Film imzasını taşıyan Erkenci Kuş dizisinde yayınlanacak olan 40. bölümün ardından 1 yıllık zaman atlaması yaşanacak. Yapılan bu değişiklik ile birlikte diziye yeni eklenen isimlerin yanı sıra bir de diziden ayrılan isimler olacak. Aradan geçen 1 yılın ardından dizide yer alan tüm mekanlar değişecek. Sempatik oyunculuğu ile izleyicinin küçük şımarık kızı olan Sanem, yapılan bu değişiklik ile birlikte ünlü biri olacak. Diğer yandan da Can ve Emre'nin şirketleri çok zor bir döneme girecek. Şirketi kurtarmaya çalışan iki kardeş Can ve Emre ne yapacaklarını bilemezler. Tam da bu esnada Can ve Emre'nin babası Aziz bey çıkıp gelecek. Can ve Emre'nin yurtdışından gelen babası rolüne hayat verecek olan isim ise Ahmet Somers olacak. Fakat baba Aziz bey şirketi kurtarmak için yurtdışından tek değil, sevgilisi ile birlikte dönecek. Merakla beklenen bu değişikliğin ardından neler yaşanacak. İzleyici yeni değişikliği beğenecek mi?

 

 

11-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler