Erkenci Kuş yayın tarihi değiştirildi!

Erkenci Kuş yayın tarihi değiştirildi!
Erkenci Kuş dizisi yayın tarihi değiştirildi. Reyting rekorları kıran dizinin yeni yayın tarihi ne? Erkenci Kuş ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Can Yaman ve Demet Özdemir'in paylaştığı Star TV'nin başarılı dizisi Erkenci Kuş yeni sezonda yayın hayatına başka bir günde devam edecek. Erkenci Kuş dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte tüm merak edilenler;

Yaz sezonunun en başarılı dizisi olarak kabul edilen Erkenci Kuş'da beklenen değişiklik yapıldı. Yayın tarihi Star TV'nin sezon finali yapan dizisi Ufak Tefek Cinayetler ile çakışan Erkenci Kuş dizisi yeni sezonda yayın hayatına başka bir günde devam edecek. Peki Erkenci Kuş ne zaman yayınlanacak?

ERKENCİ KUŞ YENİ YAYIN TARİHİ

Dizini hem Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle aynı güne denk gelmesi hem de Fox TV'de ekrana gelen Kadın dizisi ve ATV'de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi karşısında reyting kaybetmesini önlemek isteyen Star TV yönetimi, Erkenci Kuş dizisinin yayın tarihini Pazar günü olarak değiştirdi.

Erkenci Kuş dizisinin yayın tarihi yeni sezon başlamasına bir iki hafta kala değişecek. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin. 

02-08-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar