Erkenci Kuş Yeni Bölüm Bu Akşam Var Mı? 18 Haziran Star Tv Yayın Akışı

 Erkenci Kuş Yeni Bölüm Bu Akşam Var Mı? 18 Haziran Star Tv Yayın Akışı
Star Tv'nin başarılı yapımlarından erkenci Kuş üç haftadır ekranlarda yok. Dizinin akıbeti ne? Bu akşam Erkenci Kuş Star Tv yayın akışında var mı? Tüm detaylar haberimizde!

Yaz ekranı tüm hızıyla başladı. Tüm kanallar kıran kırana bir yarışın içine girdi. Sanki yaz sezonu değil de eylül sezonu başlamış gibi bütün kanallar seyirciyi kendi ekranlarına çekebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Diziler başladı, programlar tüm hızıyla devam ediyor. Star Tv’de yaz ekranında rakiplerinden bir adım öne geçebilmek için çalışıyor. İşte Star Tv’nin 18 Haziran 2019 Salı günü yayın akışı!

06:00        Geniş Aile                                       Yerli Dizi - Tekrar

07:30        Kaderimin Yazıldığı Gün                Yerli Dizi - Tekrar

09:45        Kiralık Aşk                                        Yerli Dizi Tekrar

12:30        Nursel’in Konukları                        Kadın – Yeni Bölüm

15:00        Kardeş Çocukları                             Yerli Dizi – Tekrar

16:00        Wonder Women                             Yabancı Sinema

18:45        Star Haber                                        Haber

20:00   Erkenci Kuş                          Yerli Dizi – Yeni Bölüm

00:15        Benim Tatlı Yalanım                        Yerli Dizi – Tekrar

02:30        Kiralık Aşk                                         Yerli Dizi – Tekrar

O4:30       Kaderimin Yazıldığı Gün                 Yerli Dizi – Tekrar

Erkenci Kuş Yeni Bölümü Nihayet!

Star TV ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Erkenci Kuş, uzun bir aradan sonra 44. bölümüyle nihayet bu akşam yeniden ekrana dönüyor. Dizinin yaz sezonu boyunca devam edeceği açıklanmış ve yayın günü Cumartesi’den Salı’ya alınmıştı. Dizi bir hafta ara verdikten sonra yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkacaktı. Ancak dizi önce Türkiye-İzlanda maçının olduğu güne denk geldi ve ertelendi. Ardından da Star TV ve NTV ortak yayınıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun röportajı ekrana gelince dizi bir hafta daha gecikti. Verilen 3 haftalık aranın ardından Erkenci Kuş’un 44. bölümü nihayet bu akşam ekrana geliyor.

44. Bölümde Neler Yaşanacak?

Erkenci Kuş’un ekranlara gelecek 44. Bölümünde Sanem ve Can için yeni bir dönem başlamaktadır. Sanem ve Can teknede, sonsuz mavilikte yol almaktadırlar. Sanem nereye gittiklerini bile bilmemetedir. Aslında Sanem için Can’la beraber oldukları sürece nereye gittiklerinin bir önemi yoktur. Ama bunu söyleyebilecek cesareti de yoktur Sanem’in. Can belki de bir yıl sonra ilk kez Sanem’e gerçek duygularını anlatabilme fırsatını yakalıyor ve ikili uzun bir zaman sonra ilk defa birbirine kalbini açıyor; aşk bir kez daha zamanı durduruyor…

18-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar