Hercai dizisinde ayrılık yeni sezonu nasıl etkileyecek?

Hercai dizisinde ayrılık yeni sezonu nasıl etkileyecek?
Bu sezonun bomba dizilerinde Hercai'de şok değişiklik! Atv'nin fenomen dizisinde yeni sezonda yapılacak bu değişiklik diziyi nasıl etkileyecek?

Atv’nin sevilen dizisi Hercai’de yeni sezonda büyük değişiklik var. Reyting rekorları kıran Hercai kısa sürede bildiğiniz gibi seyircinin gönlünde taht kurmuştu. Öyle ki Hercai dizi dünyasına en hızlı giriş yapan dizilerden gösteriliyor. Dizi ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Detaylar ayrıntılı bir şekilde haberimizde.

Hercai sezon finali yaptı!

Dizi geçtiğimiz günlerde 12. Bölümü ile birlikte sezon finali yaptı. Seyircide bağımlılık oluşturan Hercai’de Azize Nasuh’un karşısına geçip her şeyin sonunun geldiğini söyledi. İntikamı yerine gelmektedir. Konağı boşaltmaları için bir hafta süre verir. Mutlu, gururlu olan Azize intikamını almanın rahatlığıyla konaktan ayrılır. Seyirciyi asıl ilgilendiren hikayede ise Miran, Reyyan’ın gönlünü almaya çalışmaktadır. Aşkın yeniden alevlendiği anda Miran Reyyan’a evlilik teklifinde bulunur. Reyyan bu evliği kabul edecek midir? Bu kadar güzel ilerleyen dizide ayrılan kimdir? Bu ayrılıkla büyü bozulacak mı?

Hercai’den ayrılan kim?

Atv’nin Hercai gibi bomba etkisi yapan dizisi Sen Anlat Karadeniz ikinci sezonuyla birlikte düşüşe geçmişti. Sen Anlat Karadeniz Çarşamba günleri dizi tarihimizin özel projelerinden TRT 1 dizisi Diriliş Ertuğrul’u bile reytinglerde geçiyordu. Sen Anlat Karadeniz’e ne oldu da bir anda düşüşe geçmişti? İvmesini kaybetmiş hikaye olarak seyirciye duygu geçişini sağlayamamıştı.  Projeyi hikayeleştiren ve senaryosunu yazan Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem projeden ayrılmıştı. Bu ayrılıkla birlikte dizinin reytinglerinde hissedilir bir düşüş oldu. Tabii ikinci sezon, koca bir sezonda güçlü hikayeler bitti bu normaldir diyebilirsiniz. Bu düşünce doğru da olabilir ama Hercai için henüz 12. Bölümde senarist değişikliği doğru olmayabilir.

Hercai’de senarist değişikliği!

En son Show Tv’nin Kalp Atışı dizisini yazan, Hercai senaristi Eda Tezcan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bu ayrılığı duyurdu.

“Sanırım iyi bir veda için en başa dönmeliyim. Hercai’nin ilk görseline. Kah ağladığım kah güldüğüm, deli gibi âşık olduğum bu hikayeyi yazarken en çok bu salıncağı sevmiştim. Göğe kurulan…”

Bu senarist değişikliğinin Hercai’ye nasıl yansıyacağını yeni sezon ile birlikte göreceğiz. Sen Anlat Karadeniz’e göre yorum yapacak olursak Hercai’nin bu kalem değişikliği sıkıntılı olabilir. Bekleyip göreceğiz…  

19-06-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar