Erkenci Kuş'tan bir değişiklik daha!

Erkenci Kuş'tan bir değişiklik daha!
Erkenci Kuş dizisi yine yayın gününü değiştirdi. Sürekli yayın günü değişikliği yapan dizi Erkenci Kuş şimdi hangi gün yayınlanacak?

Star Tv'nin fenomen dizisi Erkenci Kuş yine bir değişikliğe gidiyor. Reyting oranlarını korumak için sürekli yayın günü değişikliğine giden dizi Erkenci Kuş, hangi gün yayınlanacak? Erkenci Kuş'un yeni yayın günü ne zaman? İşte detaylar..

ESKİ YAYIN GÜNÜNE GERİ ALINDI!

Can ve Sanem'in saf - temiz aşkını konu alan dizisi Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelmişti ki, yine yayın günü değişti. Geçen haziran ayında salı akşamları ekrana gelen dizi Erkenci Kuş, sezon arasından dönen Ufak Tefek Cinayetler'in yerini aldığı için Cumartesi gününe alındı. Salı günleri yayınlanan dizi Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. Reytinglere yenik düşen Ufak Tefek Cinayetleri'in final yapması ile birlikte Erkenci Kuş'un yaz sezonun da tekrardan kendi yayın gününe alınması kararı verildi. Erkenci Kuş artık yeni bölümleri ile her hafta Salı günü saat 20.00'de Star Tv ekranlarında yerini alacak. Cumartesi günleri izlenme oranları yükselten dizi Salı gününde nasıl bir reyting elde edecek? 

Yaz sezonuna yeni giriş yapan yada yapacak olan yeni diziler Erkenci Kuş'a büyük rakip olacaktı. Erkenci Kuş'un yeniden Salı gününe alınması dizinin akıbetini olumlu yönde etkileyecek. Çünkü yeni başlayacak olan Afili Aşk ve Her Yerde Sen, Erkenci Kuş dizisi ile aynı formatta olması izleyiciyi ikiye hattaü üçe bölecek. Tanıtım fragmanına “Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir.” sözleri ile damga vuran Her Yerde Sen dizisi Erkenci Kuş'a çok dişli bir rakip olacak gibi görünüyor. Romantik komedi tadında ekranlara gelecek olan Her Yerde Sen dizisinin oyuncu kadrosu Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın yanı sıra Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner İnan, Ayfer Tokatlı, Fatih Özkan ile usta oyuncular Ayşe Tunaboylu ve Binnur Şerbetçioğlu paylaşıyor. Bakalım Star TV'nin gözde dizisi Erkenci Kuş bu iki dizi ile nasıl baş edecek? Yaz sezonunun galibi bakalım hangi dizi olacak? Afili Aşk mı, Her Yerde Sen mi yoksa Erkenci Kuş mu?

28-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler