Eser Yenenler Show'un konukları belli oldu / 15 Mart 2019

Eser Yenenler Show'un konukları belli oldu / 15 Mart 2019
Eser Yenerler'in sunumuyla TV8 ekranlarında yayınlanan 'Eser Yenenler Show' programının 15 Mart Cuma konukları belli oldu.

Eskiden televizyon kanallarında eğlence programları sıklıkla yayınlanır ve seyirciler bu programlarla hem eğlenir hem de merak ettikleri ünlülerin hayatlarına ilişkin bilgileri ve meslekteki ilginç anılarını öğrenme imkanı bulurdu. Ancak son zamanlarda televizyon kanallarının eğlence programı yerine dizileri tercih etmesiyle bu son buldu. Kanallar artık çok nadir bu tür eğlence programlarını yayınlar hale geldi.

Bu programların en ünlüleri hiç şüphesiz İbo Show, Kanal D'de yıllarca süren Beyaz Show ve yine Kanal D'de yayınlanan sonra başka bir kanala geçen Okan Bayülgen'in yaptığı program olarak sayılabilir. Şimdilerde bu tür programlar tek tükte olsa var ve seyirci bu programlardan özellikle Tv8'de yayınlanan Eser Yenenler Show'u ilgiyle takip ediyor. Eser Yenenler Show her hafta birbirinden ünlü oyuncu ve sanatçıları konuk ederek seyirciye kaliteli ve eğlenceli bir ekran sohbeti seyretme imkanı veriyor. 

Eser Yenenler Show'un Konukları Kimler

Her hafta Cuma akşamları Tv8'de ekrana gelen Eser Yenenler Show'un 15 Mart Cuma akşamı yayınlanacak bölümünün konukları belli oldu. Program yine birbirinden değerli oyuncu ve sanatçılarla seyircinin karşısında yer alacak. Sunucu Eser Yenenler'in yönetiminde seyirciye kaliteli ve eğlenceli sohbet seyretme imkanı veren programda bu haftada birbirinden ünlü ve sempatik isimler yer alıyor. Ekranların büyük bir beğeniyle takip edilen talk show programı Eser Yenenler Show'un bu haftaki konukları arasında usta oyuncular Erdal Özyağcılar, Güzin Özyağcılar, Şahin Irmak, Aslı Bekiroğlu ve özellikle gençler tarafından şarkıları dillerden düşmeyen yetenekli sanatçı Bengü yer alıyor. Programda; başarılı sanatçı Bengü birbirinden güzel ve dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirirken, usta oyuncular Erdal Özyağcılar, Güzin Özyağcılar, Şahin Irmak ve Aslı Bekiroğlu seyirciye kendileriyle ilgili bilinmeyenleri, yaşadıkları ilginç anıları eski dönem dizi ve
sinemalarıyla günümüz dizi ve sinemaları arasındaki farkı, oyunculukta usta çırak ilişkisini anlatacak. Ünlü oyuncu ve komedyen eser Yenenler'in sempatik ve eğlenceli sunumuyla program bu hafta da izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Eser Yenenler; talk show programı birbirinden ünlü konuklarla her Cuma akşamı 23.15’te TV8’de seyircisiyle buluşmaya devam edecek.

15-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler