Eşini aldattın mı? sorusuna Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan cevap

Eşini aldattın mı? sorusuna Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan cevap
Eşini aldattın mı? Sorusuna Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan cevap. Mehmet Ali Erbil eşini aldattı mı? Mehmet Ali Erbil'in eşi.

Eşini aldattın mı? sorusuna Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan cevap. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den ilginç aldatma açıklaması. Mehmet Ali Erbil, eşini aldattı mı? Mehmet Ali Erbil tecavüz iddiası. Mehmet Ali Erbil yeni programı.

Geçtiğimiz günlerde ünlü isim Seda Sayan ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, bugün yine ilginç bir açıklama ile magazin dünyasının gündemine düştü. Seda Sayan ile yaşadığı tartışmada ortaya çıkan tecavüz iddiasını yalanlayan Mehmet Ali Erbil, bugün A Para kanalında yayınlanan programa katılarak şaşırtan açıklamlarda bulundu.

Program esnasında kendisine eşlerini aldatıp aldatmadığı sorulan Mehmet Ali Erbil, 'Eşlerimi aldatmadım, her gece kendi evime geldim. Bana "Çapkın" dediler, ben de "Eşini aldatan erkek prostat olsun" dedim ama prostat olmadım. Çok iyi eş seçimlerim oldu. Dört eşimde de annemde bulamadığım sevgi ve şefkati aradım' sözlerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil - Seda Sayan arasında yaşananlar!

Geçtiğimiz haftalarda Beyaz Magazin programına katılarak Seda Sayan hakkında 'Seda Sayan iki senedir beni aramadı. Bir kez bile sağlık durumumu sormadı. Yakın arkadaşlarım beni yalnız bırakmadı, fakat Seda Sayan beni aramayı bırakın, menajerime bile sağlık durumumu sormadı. Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses başta olmak üzere yanımdan ayrılmadılar.' sözlerini kullanarak tartışmanın çıkmasını sağlayan Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan'ın tecavüz iddialarına maruz kalmıştı.

Seda Sayan ise, 'Allah ıslah etsin. Allah müstahakını versin. Keşke başına gelenlerden ders çıkarıp kirli ruhunun temizlenmesi için çaba sarf etseydi. Ama maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor' sözlerini kullanmıştı. Ancak Mehmet Ali Erbil'e karşı kızgınlığı devam eden Seda Sayan, 'Tuğba ile evli iken evdeki hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var, bence işine bak ruhunu arındır. Ayrıca bu olay da benim geçmişimi kirli yapmaz. Zaten boşanma nedenin bu olay olduğu için tüm yakınındaki eşlerin, ailen herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Ben dış kapının mandalıydım. Geçmişi kirli olan sensin.' demişti.

Ardından konu ile ilgili özür dileyen Mehmet Ali Erbil, hastalığından dolayı kullandığı ilaçların etkisi ile yanlış sözler sarfetttiğini belirtmişti.

Ardından bu açıklamaya karşılık Seda Sayan ise, Mehmet Ali Erbil'in özrünü kabul ettiğini açıkladı.

21-06-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar