Finlandiya - Belçika maçı canlı izle

Finlandiya - Belçika maçı canlı izle
Euro 2020 B Grubu karşılaşmasında Finlandiya ile Belçika karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın canlı yayını bu adresten izlenebiliyor.

Euro 2020 B Grubu'nda mücadele eden Finlandiya ile Belçika, grup maçlarını bu akşam birbirleri karşısında noktalayacaklar. Rusya'da oynanacak mücadele öncesinde Belçika, gruptan çıkmayı garantiledi. Finlandiya'nın da ikincilik şansı devam ediyor. Liderlik kovalayan Belçika ile tarihinde ilk kez Avrupa Futbol Şampiyonası gruplarından çıkma fırsatı arayan Finlandiya arasındaki karşılaşma TRT 1'den ekrana gelecek. Finlandiya - Belçika maçını canlı olarak HD kalitesinde canlitv.biz adresinden izleyebilirsiniz.

Finlandiya - Belçika maçı canlı izle

Bir maçın bittiği ve hemen diğerinin başladığı Euro 2020'de maçlara yoğun bir ilgi var. Türkiye'nin elenmesiyle birlikte gözler tamamen diğer karşılaşmalara çevrildi. Turnuvada güzel oyun vaadeden başlıca ekiplerden biri olan Belçika'nın maçları özel bir merakla bekleniyor. Kırmızı şeytanlar bu kez Finlandiya karşısında sınav verecek. Finlandiya da gösterdiği mücadeleyle takdir toplayan bir ekip. Finlandiya - Belçika karşılaşmasına St. Petersburg ev sahipliği yapıyor. Kısıtlı sayıda taraftarın tribünde izleyeceği maçı milyonlarca kişi de TRT 1 ekranlarından takip edecek. TRT 1 kanalının canlı yayınlarına bu adresten izleyebilirsiniz. Canlı yayına bu sayfadaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İki takım da bir ilki başarmak istiyor

Euro 2020 B Grubu'nda ikinci maçlar sonucunda Belçika 6 puanla lider, hemen ardından 3 puanla Rusya ile Finlandiya ve son sırada puanı bulunmayan Danimarka yer alıyor. Belçika'nın son 16 turunu garantilediği B Grubu'ndaki diğer 3 takımın da gruptan çıkma şansı sürüyor. Finlandiya'nın Belçika karşısında elde edeceği beraberlik kesin olmamakla birlikte büyük ihtimalle ikinci ya da en iyi üçüncü olarak bir üst tura çıkaracak.

Tarihinin ilk Avrupa Şampiyonası macerasını yaşayan Finlandiya, Belçika karşısında alacağı bir beraberlikle tarihinde ilk kez gruptan çıkma başarısı göstermenin yollarını arayacak. Karşılarında Euro 2020'yi kazanma şansı en yüksek ekiplerden biri olan Finlandiya için işler hiç de kolay olmayacak.

Belçika da aynı Finlandiya gibi bir ilki başarmanın peşinde. Maçın ve turnuvanın favorisi Belçika, bu maçta alacağı bir galibiyetle Avrupa Futbol Şampiyonası gruplarını 3'te 3 yaparak tamamlamak istiyor. Bunu başarmaları halinde son 16 turu öncesinde diğer favorilere bir mesaj vermiş olacaklar.

 

21-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar