Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz başka bir kanala mı geçiyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz başka bir kanala mı geçiyor?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ATV arasında yaşananlardan sonra akıllara dizi başka kanala mı geçiyor gibi sorular gelmeye başladı.

ATV ekranlarında 7. sezonuna girmeye hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde flaş bir kriz meydana gelmişti. Heyecanla yeni bölümü bekleyen izleyiciler yeni bölüm ekrana gelmeyince neye uğradığını şaşırdı. Kanal ve dizi arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle 7. sezonun ilk bölümü olarak ekrana gelecek 200. bölüm yayınlanamadı. Dizi ekibi, kanalın anlaşma şartlarına uymadığını belirterek 200. bölümü kanala göndermedi. Böylece ATV, yeni bölümü ekrana getiremedi. Meydana gelen krizin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başka bir kanala geçebileceği dedikoduları yayılmaya başladı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi kanal ile yaşanan bu sürecin ardından gerçekten de başka bir kanala geçiş yapabilir mi? 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve ATV arasında para krizi

Milliyet gazetesinde köşe yazarı olan Ali Eyüboğlu, kanal ve dizi ekibi arasında para anlaşmazlığı çıktığı bilgisini paylaştı. Ali Eyüboğlu, Twitter adresinden olayın detaylarını paylaştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yapım şirketi BVB, dizinin eski ve yeni oyuncuları için zam istediği ve ATV'nin de bunu kabul etmesiyle çekimlerin başladığı ancak sonrasında sözleşmeler imzalanmayınca yeni bölüm yapımcı tarafından kanala gönderilmedi. 

Raci Şaşmaz yapımcılığında başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 124. bölümün ardından, inşaat işinde batan Raci Şaşmaz'ın elinden ATV iç yapımlara geçti ve bir süre bu şekilde ekrana geldi. Sonrasında ise dizi BVB Yapım bünyesine geçti. Şu anda dizinin yapımcılığını BVB Yapım yapıyor. Bahadır Özdener de yapımcı koltuğunda. Dizide rol alan oyuncuların sözleşmeleri ise BVB Yapım ile değil doğrudan ATV ile. Yeni sezon öncesinde BVB Yapım, ATV'den tüm oyunculara zam yapmasını istedi. 1 ay süren görüşmelerin ardından ATV bu teklifi kabul etti. Çekimler gerçekleştirildikten hemen sonra ise sözleşme imzalamaya yanaşmadı. Kanal şu an sözleşmeyi imzalamadan bu sezonu geçirmek istiyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz başka bir kanala geçebilir mi?

Yeni bölümün kanala gönderilmesinden hemen sonra herkes dizinin kanal değiştirebileceğini düşündü.Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kanal değiştirebilmesi hiçbir şekilde mümkün değil. BVB Yapım dizi için Star TV ile ya da bir başka kanal ile anlaşsa bile oyuncuların hepsinin sözleşmeleri ATV ile. Dolayısıyla Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz başka bir kanala geçse bile oyuncular kanalda kalır. Dolayısıyla dizinin başka bir kanala geçmesi imkansız. 

30-10-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar