Canan Ergüder yaşadığı zor günleri gözyaşlarıyla anlattı

Canan Ergüder yaşadığı zor günleri gözyaşlarıyla anlattı
Ünlü oyuncu Canan Ergüder meme kanserine yakalanmıştı. Tedavi gören Canan Ergüder yaşadığı zor günleri gözyaşlarıyla anlattı. Canan Ergüder o soruya nasıl cevap verdi?

Menajerimi Ara dizisi devam ederken meme kanseri olduğunu öğrenen oyuncu Canan Ergüder çalışmalarına ara vererek tedaviye başlamıştı. Kanser hastalığını öğrendiği andan itibaren zor günler geçiren Canan Ergüder tedavisine devam ediyor. Canan Ergüder İclal Aydın'ın moderatörlüğünde bir canlı yayına katıldı. İclal Aydın'ın sorularını cevaplayan Ergüder zaman zaman duygusal anlar yaşadı ve göz yaşlarına hakim olamadı. İclal Aydın meme kanseri farkındalığı amacıyla 'MemeKanseriKontrolu' etiketiyle bir program hazırlamıştı. Canan Ergüder'in konuk olduğu programda ünlü oyuncu yaşadıklarını samimi bir şekilde paylaştı.

Kemoterapiye kadar çalışmaya devam ettim

Star Tv'de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisindeyken meme kanseri olduğunu öğrenen Canan Ergüder hemen tedavisine başladı. Ameliyat oluncaya kadar çalışmaya devam devam ettiğini söyleyen Canan Ergüder, "Ameliyatıma kadar çalıştım. Ameliyat oldum bir hafta sonra çalıştım. Hiçbir bölümden ayrı kalmadım. Çalışmak çok önemliydi. Kabuğuma çekilirsem iyice kötü olacağım, fazla düşünmeme sebep olacaktı. Sağ olsun senaryolarım ona göre yazıldı. Beni de çıkarmadılar. Patolojim sonucu gelince tedavi sürecim belli oldu. Kanser lenflerimde de çıkınca kemoterapi olacağı netleşti. İlk iki kemoterapime kadar çalışmaya devam edebileceğim ama pandemi nedeniyle ondan sonra çalışmamam gerektiği söylendi" dedi.

 

Aklıma ilk ölüm geldi

Canan Ergüder, İclal Aydın'ın 'ilk öğrendiğin an neler hissettin' sorusuna cevap verirken gözyaşlarını tutamadı. "Aklıma ilk ölüm geldi" diyen Ergüder, "Ölmek istemiyorum diye düşündüm. İlk önce çocuğumu düşündüm. Çok küçük ne yapacağım diye düşündüm. Ben daha yaşamak istiyorum. Benim aklıma ilk ölüm geldi. Onunla yüzleşmek kolay olmuyor. Küçük çocuğum var aklıma bencilce şeyler geliyor. Çocuğumun beni hatırlamasını istiyorum. 17 sene daha yaşarsam iyidir. Çocuk 20'yi bulursa iyidir. Daha yapmak istediğim şeyler var, güzel şeyler yapıyordum gibi şeyler aklıma geldi" ifadelerini kullandı.

Canan Ergüder oğlu için bir defter tutuyor

Ünlü oyuncu Canan Ergüder hastalığıyla ilgili detaylar için eşi Kenan Ece ile birlikte sürekli araştırma yaptığını anlattı. Aralıklı oruçlarla daha zinde kaldığını belirten Ergüder, artık bundan sonraki yaşamında daha dikkatli olması gerektiğini de söyledi. Oğlu için bir defter tutmaya başladığını da ekleyen Canan Ergüder oğlunun elinde kendisinden bir şey olmasını istediğini belirtti.

30-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar