Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bu Akşam Neden Yok? EDHO Yeni Bölüm Ne Zaman?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bu Akşam Neden Yok? EDHO Yeni Bölüm Ne Zaman?
ATV'nin fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümü yılbaşından önce yayınlanmıştı. Peki dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Dizinin yeni bölümü ne zaman?

Atv ekranlarında yayınlanan ve uzun soluklu dizilerin başında gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi seyircinin Salı günleri en çok takip ettiği dizilerin başında yer alıyor. 5.sezonunda olan dizinin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Sabina Toziya, Yalçın Hafızoğlu, Burak sergen, Kenan Çoban, Turgay Tanülkü, Haydar Şişman gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Mafya yapılanması ve mafyaların birbiriyle mücadelesini anlatan dizi beş sezondur Atv’nin en çok seyredilen dizilerinin başında yer alıyor. Usta oyuncu Oktay kaynarca’nın Hızır karakteriyle başrolünde yer aldığı ve Salı akşamları ekrana gelen dizi geçtiğimiz hafta yılbaşı dolayısıyla yayınlanmamıştı. Peki fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta yayınlanacak mı? İşte cevabı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bu Akşam var mı? (07 Ocak Salı)

Atv’nin efsane haline gelen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yani kısaca EDHO geçtiğimiz hafta yılbaşı dolayısıyla ekrana gelmemişti. Son olarak 153. Bölümü yayınlanan dizinin 154. Bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise merak edilmeye devam ediyor. İnternette en çok aranan konuların başında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı ise belli oldu. Seyircinin heyecanla beklediği EDHO ne yazık ki bu akşam ATV yayın akışında yer almıyor. Dolayısıyla dizi bu hafta da ekranlara gelemeyecek ve seyircisini yine üzecek. Dizinin yeni bölümünün 14 Ocak Salı akşamı 154. Bölümüyle ekrana geleceği açıklanırken 154. Bölümün fragmanının da önümüzdeki günlerde yayınlanacağı belirtiliyor.

EDHO Neden Yayınlanmıyor?

Ülkemizde uzun soluklu diziler arasında yer alan ve beşinci sezonuyla ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son olarak 153. Bölümüyle ekranlara gelmişti. Dizinin yayınlanması gereken 154. Yeni bölümü ise yılbaşına denk gelmesi dolayısıyla yayınlanamamıştı. Seyircinin heyecanla beklediği 154. Bölümün 7 Ocak Salı akşamı ekranlara gelmesi bekleniyordu ancak kanalın yayın akışında yer almadığı görüldü. Bunun nedeni olarak ise yeni yıla girilmesinden dolayı dizilerin yeni reklam anlaşmaları yapmaları ve yeni planlama ve rezervasyonların yapılması olarak gösterildi.

Genel olarak dizilerin yılbaşında bir ya da iki hafta ara verdikleri biliniyor. Bunun sebebi de yeni yıl reklamlarının yeniden ücretlendirilmesi ve planlama olarak açıklanıyor. Bu durumda EDHO’nun da bu akşam neden yayınlanmadığı belli olmuş oldu. Dizinin yeni yayınlanacak 154. Bölümünün ise 14 Ocak Salı akşamı ekrana gelmesi bekleniyor.

07-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar