Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde önemli ayrıntı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde önemli ayrıntı
5. sezonuyla hayranlarının karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde önemli bir ayrıntı dikkat çekti. Neydi bu önemli ayrıntı ve diziyi nasıl etkiledi.

Atv’nin iddialı dizilerinden olup 5. sezonuyla hayranlarının karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde önemli bir ayrıntı dikkat çekti. Neydi bu önemli ayrıntı ve diziyi nasıl etkiledi. Bildiğiniz gibi birkaç gün önce çok önemli bir oyuncusunu kaybeden dizide değişiklik kaçınılmazdı. Şimdi detaylar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde önemli ayrıntı

1 Ekim'de hayatını kaybeden usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu’nu sanat camiası başta olmak üzere tüm Türkiye'de büyük üzüntüyle son yolculuğuna uğurladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ünal Kaplan karakterini canlandıran Ünlüoğlu'nun vefatı dizide mecburi bir değişikliği de beraberinde getirdi.

Aktörlüğün yanı sıra sinema ve TV yapımlarında rol alan hatta seslendirme ve dublaj çalışmaları yürüten ünlü sanatçı, Akciğer kanserine yenik düşerek aramızdan ayrıldı ve 3 Ekim tarihinde toprağa verildi. 61 yaşında hayata veda etmesiyle Tarık Ünlüoğlu ile ilgili çok önemli bir ayrıntı ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl rahatsızlanan Ünlüoğlu, sırf moral olsun diye dizideki rolünün devam ettiriyordu. Gerçekten de rolünü devam ettirmesi Tarık Ünlüoğlu’na moral oldu ve sanatçı Mayıs ayında iyileşti ve yaz aylarında ailesiyle ve dostlarıyla güzel zaman geçirdi.

İşte o değişiklik!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yazarı senarist Bahadır Özdener, gazeteci Sina Koloğlu’na 5.sezon senaryosundaki değişikliği anlattı.

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu’nun Eylül ayında aniden rahatsızlandığını hatırlatan Özdener şunları söyledi. “Senaryoyu değiştirdik. Çekimlere katılabilecek bir durumu yoktu. Zaten çok geçmeden de ölüm haberi geldi. Tüm sanat camiasınnı başı sağ olsun. Yeri doldrulumaz bir oyuncuydu.”

Kimdir Tarık Ünlüoğlu

1957 İzmir doğumlu Reşat Tarık Ünlüoğlu, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera ve Tiyatro bölümlerini okudu. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda 25 yıl görev yaptıktan sonra İstanbulDevlet Tiyatrosu'na geçiş yaptı. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra sinema ve Tv dizilerinde de boy gösteren oyuncu, aynı zamanda bir dublaj sanatçısıydı. Sadece tiyatroda değil sinema, televizyon ve seslendirme çalışmalarında da özgün kimliğiyle görev yaptı. 1983 yılında Kurt ve Kuzu adlı diziyle dizi sektörüne ardından Bir Erkeğin Anatomisi filmiyle sinema sektörüne adım atan Tarık ünlüoğlu’na asıl şöhreti getiren çalışma 10 yıldan fazla süren Kurtlar Vadisi dizisndeki Testere Necmi rolüdür.

TV dizileri

1983 Kurt ve Kuzu

2001 Nasıl Evde Kaldım

2003-2004 Kurtlar Vadisi

2005-2007 Gümüş

2006 Bebeğim Adem

2007 Benden Baba Olmaz

2008 Dalgakıran

2008-2010 Benim Annem Bir Melek

2011-2013 Avrupa Avrupa

2014 Bir Yusuf Masalı

2015-günümüz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Canlitv olarak kendisine Alah’tan rahmet kederli ailesine ve sanat camiasına başsağlığı diliyoruz.

06-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar