Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ne Zaman Yayınlanacak?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz  Ne Zaman Yayınlanacak?
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölüm neden yayınlanmadı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman yayınlanacak? sorularının ardından beklenen cevap geldi. İşte tüm detaylar...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ne zaman yayınlanacağını merak eden tüm takipçilerin gözleri ATV ekranlarında. İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ne zaman yayınlanacağı hakkında tüm merak edilenler bu yazımızda. 

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dün akşam sevenleri ile buluşamadı. Dizi severler yeni bölümü ne zaman yayınlanacak sorusuna cevap bekliyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, dün akşam ekranlara gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ortak yayını nedeniyle yayınlanamamıştı. Peki dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman yayınlanacak?

Dün akşam ATV ekranlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ortak yayını nedeniyle ekrana gelemeyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. yeni bölümü 18 Nisan'da yayınlanacak. 

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşanmıştı?

Alparsan beklemediği bir anda Ünal Kaplan'a sıkar. Bu durum ile birlikte düşman tarafında herşey yolunda gidiyor olarak görünür. Öldü sanılan Avni'nin ağabeyi Rüstem'in yaşadığı öğrenilir. 

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanı

 

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları

Oktay Kaynarca

Deniz Çakır

Meryem Uzerli

Ozan Akbaba

Sevcan Yaşar

Yunur Emre Yıldımer

Sanem Çelik

Sabina Toziya

12-04-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar