Merak Edilen Vatanım Sensin 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Merak Edilen Vatanım Sensin 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Mustafa Kemal’in Sivas Kongresi sonrası yayınladığı bildiri ile tüm yurtta Milli Mücadele hareketliliği başladı. Evet İzmir’de de, Azize hemşire ve Kuvvacılar sayesinde bütün yurdu saran kurtuluş ateşi alevlendi.

Merakla Beklenen Vatanım Sensin 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.

Bakalım Yunanlılar geldikleri gibi ne zaman gidecekler? Mustafa Kemal tarafından Batı Cephesi kumandanlığına atanan Ali Fuat Paşa, Vatansever İzmirliler’in de yardımıyla vazifesinde muvaffak olabilecek mi?

General Cevdet’in Milli Mücadeleye katkısı nasıl olacak? Acaba ifşa mı olacak, yoksa aynı gizlilikle vazifesine devam mı edecek? Hareketlenen Milli Mücadele nedeniyle endişelenen Hamilton buna engel olabilmek için neler yapacak? İngiliz ajana ortaklık eden Miralay Tevfik’in sırada ki hain planı acaba ne?
Azize Hemşire kendisine verilen, yerinden yurdundan edilenler yuttaşlar için yardım toplama ve yardımı onlara sağ salim ulaştırma vazifesinin altından kalkabilecek mi? Toplanan yardım malzemeleri ve onlarla birlikte silahlar acaba sağ salim yerine ulaşabilecek mi?

Bütün İzmir bu kutlu vazifede yerini alırken, Yunanlılar cephesinde bakalım neler olacak? Vatan sevgisi ve Leon’a olan aşkı arasında sıkışıp kalan Hilal bakalım ne yapacak? Yıldız yaşadığı olayın şokunu atlatabildi mi? Merak edilen bütün bu soruların cevabı 13 Nisan akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

11-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar