Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ünal Bey (Tarık Ünlüoğlu) Neden Yok? Diziden Ayrıldı mı?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ünal Bey (Tarık Ünlüoğlu) Neden Yok? Diziden Ayrıldı mı?
Atv ekranlarının fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Şok! Dizinin usta oyuncusu Tarık Ünlüoğlu diziden ayrıldı mı? Ünal Bey geri dönecek mi? İşte cevabı!

Atv ekranlarında Salı günlerinin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz geçtiğimiz hafta başladığı beşinci sezonuyla da fırtınalar estirmeye devam ediyor. Tam dört sezondur seyircinin efsane dizileri arasına giren ve başrollerinde Oktay Kaynarca, Naz Elmas, Selda Alkor, Burak Sergen, Tarık Ünlüoğlu, Mustafa Üstündağ, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya gibi usta oyuncuların yer aldığı ve yönetmenliğini Onur Tan’ın üstlendiği dizi geçtiğimiz hafta yeni yayın döneminin ilk bölümüyle ekranlara gelmişti. Ancak dizide yeni oyuncuların olduğu kadar eski oyuncuların olmayışı da seyircinin dikkatinden kaçmadı. Bu oyunculardan biri olan ve dizide Ünal Bey’i canlandıran Tarık Ünlüoğlu’nun dizide neden yer almadığını, bir daha olup olmayacağını araştırdık.

EDHO’da Ünal Bey’e (Tarık Ünlüoğlu) Ne Oldu?

Ekranların efsane dizilerinden Eşkıya dünyaya Hükümdar Olmaz’da şok bir gelişme yaşanıyor. Atv’nin Salı akşamlarının fenomen dizisi EDHO’da Ünal Bey’i canlandıran ve dizinin en güçlü karakterlerinden olan Tarık Ünlüoğlu’nun dizide bir daha yer almayacağı iddiası ortalığı bir anda karıştırdı. Oyuncunun adının dizide yer alan oyuncular bölümünde de yer almaması seyirciyi şoka uğrattı. Yeni sezonda EdHO’nun daha çok Hızır’ın ailesi ile Meftun’un ailesi arasındaki savaşa yer verileceği belirtilirken Ünal bey’in dizide fazla yer almayacağı söylentileri yayıldı. Ancak gerçek başka türlüydü. İşte Tarık Ünlüoğlu’nun Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz’da neden olmayacağının gerçek bilgisi!

Tarık Ünlüoğlu (Ünal Bey) EDHO’ya Veda Etti!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz’ın usta oyuncusu Tarık Ünlüoğlu geçtiğimiz sene aralık ayında akciğer rahatsızlığı geçirmiş ve uzun bir süre tedavi görmüştü. Bu sebeple de dizide fazla rol alamamıştı. Tarık Ünlüoğlu’nun geçirdiği akciğer rahatsızlığının oldukça ciddi olduğu ve oyuncunun EDHO’daki yoğunluğu kaldıramayacağı ve bu sebeple dizide bundan sonra yer almayacağı belirtildi. Artık emekli olmayı düşünen ve dinleneceği açıklanan oyuncunun dizide senaryo gereği yurt dışına çıkarıldığı ve bir daha dönmeyeceği açıklandı.

Ancak zaman zaman dizide ismi geçecek olan Tarık Ünlüoğlu’nun ileriki zamanda kendini iyi hissetmesi durumunda tekrar diziye dönebileceği açıklandı. Bizde canlıtv olarak usta oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

30-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar