Esra Erol'a bomba Alişan sorusu! Ayrılık haberini neden beğendi?

Esra Erol'a bomba Alişan sorusu! Ayrılık haberini neden beğendi?
2018 yılında evlenen ve mutlu bir aile görüntüsü veren Alişan ve Buse Varol’un boşanacakları iddiası magazin basınını meşgul ediyor.Esra Erol ayrılık haberini neden beğendi?

Gündüz kuşağında sunduğu programların bizzat programa katılanlar tarafından kurgu olduğu açıklanan Esra Erol'a can alıcı Alişan sorusu soruldu. Bir süredir gündemi meşgul eden Alişan ile Buse Varol’un ayrılık haberi Esra Erol’un canını sıktı. Magazin severler soruyor, Esra Erol ünlü türkücü Alişan’ın ayrılık haberini neden beğendi? Esra Erol bu soruya nasıl bir tepki gösterdi? Şimdi detaylar

Esra Erol'a bomba Alişan sorusu! Ayrılık haberini neden beğendi?

Çok değil bir hafta önce Meriç Erkan ve Ahu Tuğba tarafından yaptığı programların kurgu olduğu ispatlanan Esra Erol bugünlerde yine sosyal medyada gündem oldu. "Alişan ve Buse Varol'un evliliklerindeki krizin sebebi oldu" başlıklı Instagram gönderisini beğenen Esra Erol'un bu hamlesi dikkatli takipçilerin dikkatini çekti. Yanlışlıkla mı yoksa bilinçli bir beğeni mi olduğu tartışma konusu olan bu hamlesini yanlış yorumlayanlar, hatta olayı abartıp Alişan ile Buse Varol’un ayrılmasını sağlamakla suçlayanlar bile oldu. Bunun üzerine herkesin merak ettiği o soru ünlü sunucuya soruldu.  Tiyatro oyunu galasına katılan Esra Erol’a sosyal medyayı sarsan o beğenisini neden yaptığı soruldu.

İyi akşamlar diyerek geçiştirdi

Beş farklı kadın sanatçının hayata tutunma çabalarını anlatan 'Sonbahara Son Güller' oyununun galasına katılan Esra Erol, çok sayıda muhabir tarafından soru yağmuruna tutuldu. Programlarının kurgu çıkmasından sonra sessizliğe gömülen ardından Alişan’ın ayrılık haberini beğenen Esra Erol’a Türkiye’nin merak ettiği o soru soruldu: “Alişan ve Buse Varol'un ayrılık haberini neden beğendiniz?"

Ünlü sunucu kendisini takip eden muhabir ordusuna gülümseyerek "İyi akşamlar" dedi ve koşarak olay yerinden uzaklaştı. Usta gazeteci ve sunucunun geçiştirmesi takipçilerinin tepkisine yol açtı. Esra Erol çareyi sosyal medya hesaplarını yorumlara kapatmakta buldu.

Gerçekte ne oldu?

2018 yılında nikah masasına oturan ve oğulları Burak ile kızları Eliz ile mutlu bir aile görüntüsü veren Alişan ve Buse Varol’un boşanacakları iddiası bir süredir magazin basınını meşgul ediyor. Etiler'de oğlu Burak ile birlikte gazetecilere yakalan Alişan’a oğlunun doğum gününde eşinin fotoğraf paylaşıp, "Sizler yanımda olduğunuz sürece hiçbir şeye ihtiyacım yok" mesajını neden yazdığı soruldu. Hafta içi her sabah yayınlanacak olan İyi Fikir adlı TRT1 programını sunacak olan Alişan “Öyle şeylerle ilgili bir şey söylemiyorum. Ben yine aynı şeyi söyleyeceğim, teşekkür ederim. Bununla alakalı konuşmuyorum" yanıtını vererek ayrılık iddiasını yalanlamadı. Eşi Buse Varol'un parmağındaki alyansın olmadığı fotoğraf paylaşıldığı hatırlatılan Alişan, parmağındaki alyansı göstererek cevap verdi. Alişan’ın eski nişanlısı olan Eda Erol'un ve ablası ünlü sunucu Esra Erol'un, Buse Varol'la ayrılacakları yönündeki haberi beğenmesi ünlü türkücünün eski nişanlısına geri döneceği yorumlarının yapılmasın ayol açtı. Ola hakkındaki görüşmeleri sorulan tüm taraflar ise tek bir cevap veriyor: "Konuşmayacağım"

Alişan’ın, Buse Varol’un, Eda ve Esra Erol’un takipçileri bu olayın nasıl sonuçlanacağını merakla bekliyor.

20-02-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar