Esra Erol'da 18 yaşındaki genç kız herşeyi itiraf etti, 3 kişi gözaltına alındı!

Esra Erol'da 18 yaşındaki genç kız herşeyi itiraf etti, 3 kişi gözaltına alındı!
Esra Erol'da 18 yaşındaki genç kız herşeyi itiraf etti, 3 kişi gözaltına alındı! Esra Erol'da Melek'in bebeğine ne oldu?

Esra Erol'da 18 yaşındaki genç kız herşeyi itiraf etti, 3 kişi gözaltına alındı! Esra Erol'da kim tutuklandı? Esra Erol'da Melek'in bebeği bulundu mu? Esra Erol'da Zeynep'e ne oldu? Esra Erol'da 03 Mart 2021 canlı izle. Esra Erol'da Aysel Güngör kimdir? Esra Erol'da bugün neler oldu?

Atv ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da, haftaiçi her gün 16:20'de yayınlanmaya devam ediyor. Birbirinden ilginç olaylara  şahit olduğumuz Esra Erol'da programında, geçtiğimiz haftalarda Gürcünaz hanım 18 yaşındaki kızı Zeynep'i bulmak için programa katılmıştı. Evden kaçarak kayıplara karışan 18 yaşındaki Zeynep, Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Esra Erol'un verdiği müjdeli haber ile Gürcünaz hanım, sevinçten gözyaşlarına boğulmuştu. Kızı Zeynep'in programa gelmesi ile olaylar bambaşka birr enge bürünmüştü. İşte 18 yaşındaki Zeynep'in evden kaçtıktan sonra yaşadıkları.

Esra Erol'da 18 yaşındaki genç kız herşeyi itiraf etti, 3 kişi gözaltına alındı!

18 yaşındaki Zeynep evden kaçarak Mete'nin de yardımı ile Esenyurt'ta bir evde kalmaya başlamıştır. Aysel ve İsmail adlı bir çiftin evinde kalan Zeynep, ailesine geri dönmek istemediğini yine o eve gideceğini söylemişti. Ancak daha sonra Zeynep tüm gerçekleri itiraf etmişti. Birçok kez fuhuş yüzünden ihbar edildiği ortaya çıkan ev ile ilgili ihbarlar gelmeye devamediyordu. Zeynep ise, Aysel'in yabancı uyruklu kadınları pazarlayarak para kazandığını itiraf etmişti. Daha sonra aynı evde yaşayan Melek'in geçtiğimiz yıl doğum yaptığını ve bebeğin satıldığı ihbarı geldi. Bugün yayınlanan canlı yayın programında ise bebeğin bulunduğu haberini aldık. 

Canlı yayın esnasında gelen itirafların ardından Esra Erol'da programı bir ihbar olarak kabul edilip, Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Alibeyköy Polis Merkezi Aysel Güngör ve İsmail Güngör'ü ifade için gözaltına aldılar ve daha sonra çift, uhuşa teşvik, fuhuşa aracılık etmek ve yer temin etmek suçlarından tutuklandı. Gelen ihbarların ardından fuhuş gerçekleştirilen adreslere baskın düzenlendi ve konuyla alakalı 4 kişi gözaltına alındı.

Gündüz kuşağının en sevilen programı Esra Erol'da hafta içi her gün 16:20'de Atv ekranlarında sizlerle olmaya devam ediyor.

03-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar