İbo Show’un 6 Mart tarihli Konukları Belli Oldu

İbo Show’un 6 Mart tarihli Konukları Belli Oldu
Star Tv ekranlarında Cumartesi akşamları ekrana gelen İbo Show’un 16. Bölüm konukları belli oldu. Programda yine birbirinden ünlü isimler yer alacak.

Star Tv ekranlarında Cumartesi akşamları ekrana gelen müzik eğlence programı İbo Show her hafta seyirciye keyifli bir akşam yaşatıyor. Birbirinden değerli konuklarıyla seyirciyi ekrana kilitleyen İbo Show özellikle ilk haftalarda Türkiye’nin birbirinden ünlü isimlerini programda konuk ederek bir anda dikkatleri üzerine çekti ve aldığı reytinglerle de yapımcısını ve kanalı mutlu etti. Ancak her geçen hafta programın reytinginde belirgin bir düşüş yaşanmaya başladı. İbrahim Tatlıses tarafından hazırlanan ve sunulan program birbirinden ünlü isimleri konuk ediyor ve seyirciyi müziğe ve sohbete doyuruyor. İbrahim Tatlıses’in saldırıya uğramasından sonra 9 yıl gibi bir süre ekranlardan uzak kalan program 9 yıl aranın ardından yeniden ekranlara bomba gibi bir dönüş yapmıştı. Hatta ilk 13 programın sonunda yapımcı şirket ile Star Tv arasında ikinci bir 13 bölüm anlaşması yapılmıştı. İbrahim Tatlıses tarafından sunulan program her cumartesi seyirciye müzik dolu anlar yaşatıyor ve doyumsuz bir gece yaşatıyor. Programın bu hafta 6 Mart cumartesi akşamı yayınlanacak 16. Bölümünde ise yine birbirinden ünlü konuklar yer alacak.

İbo Show 16. Bölüm Konukları Kim?

Her hafta Cumartesi akşamları seyirciye müzik, eğlence ve hoş sohbet izleten başarılı program İbo Show bu hafta yine birbirinden ünlü isimlerle seyirciye doyumsuz bir gece yaşatacak. Star Tv ekranlarında yayınlanan ve ünlü isim İbrahim Tatlıses tarafından sunulan programda bu hafta 6 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak 16. Bölümdeki konuk isimleri belli oldu. Her hafta gibi yine şarkıcı ağırlıklı gecedeki konuk isimleri seyirciyi yine heyecanlandırdı. Programın 16. Bölümüne ünlü isimler Niran Ünsal, Yavuz Bingöl, Gülay, İsmail Altunsaray ve Serpil Sarı konuk olarak katılacak. Oldukça eğlenceli ve renkli geçmesi beklenen program yine seyirciye farklı bir alternatifi olduğunu gösterecek ve yine keyifli anlar yaşatacak.

9 Yıl Aradan Sonra Ekrana Geliyor

Televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından biri olan ve İbrahim Tatlıses tarafından sunulan İbo Show uzun yıllar Star Tv ekranlarında yayınlandı. İbrahim Tatlıses’in saldırıya uğraması ile ara verilen 9 yılın ardından yeniden ekranlara gelen program ilk başlarda oldukça iyi reytingler aldı. Ancak her hafta düşen reytingler sonunda ortalama bir reytingle yayın hayatına devam etmeye başladı.

03-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar