Esra Erol'dan şok koronavirüs açıklaması

Esra Erol'dan şok koronavirüs açıklaması
Ünlü sunucu Esra Erol programında bir konuğun sözleri üzerine çok şaşırmış ve yüz ifadesindeki şaşkınlık ekrana yansımıştı. İşte Esra Erol'dan şok koronavirüs açıklaması!

Koronavirüs salgınının gündeme gelmesiyle beraber birçok ilginç olaya da şahit olunmaya başlandı. Bunlardan birisi de Esra Erol’un programında yaşandı. Esra Erol'un programına katılan KOAH hastası olan ve aynı zamanda koronavirüs hastalığı da geçiren bir konuk canlı yayında koronavirüs testinin pozitif çıktığını söyledi. Esra Erol o anda şok geçirerek bu kadar yakınında bir koronavirüs hastası olmasının paniğini yaşadı. Erol'un o anları ekranlara yansıdı. Sosyal medyada da gündem olan görüntüler sonrası Esra Erol canlı yayın esnasında koronavirüs şokuyla alakalı duygularını anlattı. Magazin Noteri programında İlkay Buharalı ve Ali Eyüboğlu’nun canlı yayın konuğu olan Esra Erol yaşadığı şaşkınlıkla ilgili konuştu.

O an neler yaşandı?

ATV’de yayınlanan Esra Erol’da canlı yayın programına daha önce koronavirüs atlatmış bir konuğun katılması ile gündeme gelmişti. Esra Erol, konuğun koronavirüs atlattığını öğrendiğinde neler yaşadıklarını şöyle anlattı; "Ben yayına  tek başıma aldığım kararla devam etmiyorum. Bu kanalın aldığı bir karar… Biz bu yayınları sürdürürken bazı bilgiler doğrultusunda yayına devam ediyoruz. Bu şartlar altında denetim mekanizması oluşmuş durumda. Bu hanımefendi İstanbul konuklarındandı. Hanımefendinin ateşi ölçüldü. Yayın öncesi sorulan sorulara ‘koronavirüslü tanıdığım yok’ diyor. Yayına çıktığında ben sadece ‘koronayım’ dediğini duydum. Ben zaten onun şokunu yaşıyorum, o kadar şey oldu, geldi güvenlikten geçti, Allah’ım yayılmış mıdır? Kaç kişiye bulaşmıştır? Bunu düşünüyorum. Yayının en önündeki insan olduğum için bunları aynı anda yaşadım. Tabi sonra iyileştim dedi ama orayı kimse duymadı.”

Esra Erol: Koronavirüs bir gün herkese bulaşacak

Katıldığı programda sözlerine devam Erol "Süreç bu şekilde gelişti. Sonra test ne zaman yapılmış filan öğrendik ve bir oh çektik. Şunu biliyorum sadece bir gün hepimiz koronavirüse yakalanacağız ve hafif semptomlarla atlatacağız. Ben çıkan haberleri çok şahsıma almadım. Sosyal medyadaki yorumlara herkes maruz kalabilir. Kendi görüntülerime, o anki bakışıma çok güldüm. Böyle bir olay yaşadım yani…" Öte yandan Esra Erol, hafta içi canlı yayınlanan programının Haziran’ın 3. haftasında sezon arası vereceğini açıkladı.

06-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar