Esra Erol'un programı kurgu mu? Fatma olayında büyük iddia!

Esra Erol'un programı kurgu mu? Fatma olayında büyük iddia!
Esra Erol'un sunduğu programla ilgili skandal bir iddia ortaya atıldı. Esra Erol'un programı kurgu mu? Fatma olayında büyük iddia! İşte Fatma olayı ile ilgili tüm detaylar…

Televizyon kanallarının yayınladığı gündüz kuşağı programlarında Türkiye'yi sarsan hikayeler ekrana geliyor. Atv'de yayınlanan Esra Erol'da programı da yayınladığı insan hikayeleriyle çok konuşulan programlar arasında. Esra Erol'da programı ile ilgili bu kez kurgu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Esra Erol'un programı kurgu mu? Fatma olayında büyük iddia! Esra Erol'un sunduğu Atv'nin en çok izlenen programlarından olan Esra Erol'da da yaşananlar kurgu mu? Programla tanınan Fatma'nın olayı hakkında şok iddia gündeme geldi. Fatma ve kaçtığı eşi Ahmet Tiktok videosu çekerek yaşananlar hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu.

Esra Erol'un programı hakkında şok iddia

Atv gündüz kuşağında yayınlanan Esra Erol'da programına katılan 19 yaşındaki zihinsel engelli Fatma'nın hikayesi haftalarca ekrana gelmişti. Fatma 2 çocuk babası Ahmet'te kaçmış ve daha sonra onunla evlendiği ortaya çıkmıştı. Fatma'nın olayı ise annesinin Esra Erol'a başvurmasıyla tüm Türkiye'nin gündemine girmişti. Fatma'nın annesi Melahat Oruç 19 yaşındaki zihinsel engelli kızının Ahmet adında birine kaçtığını söyleyerek Esra Erol'dan yardım istemişti. Fatma'nın engelli olması ise olayın günlerce ekranda tartışılmasına neden olmuştu. Anne canlı yayında kızının Ahmet'le evlendiğini duyunca şok geçirmiş ve fenalaşmıştı. Seyircinin gözü önünde yaşanan ve hikayesiyle seyirciyi bazen güldüren, bazen de ağlatan Fatma'nın hikayesinin kurgu olduğu iddiaları ise çok şaşırttı.

Esra Erol'da Fatma olayı kurgu mu?

Türkiye'nin Esra Erol'da programında tanıdığı Ahmet ve Fatma çiftinden büyük iddialar içeren bir Tiktok videosu geldi. Ahmet iki çocuğu ve eşinin üzerine beraber olduğu zihinsel engelli Fatma ile canlı yayın açtı. Esra Erol'un programından tanınan çiftin söyledikleri Esra Erol'un programı kurgu mu? İddialarının gün boyunca konuşulmasına yol açtı. En son annesinin yanına döneceğini söyleyen Fatma'nın hala Ahmet'in yanında olduğu anlaşılırken Ahmet'in sözleri yeni iddiaları gündeme getirdi. İkili canlı yayın açarak gelen soruları yanıtladı. Fatma ailesi ile görüşmediğini belirttirken Ahmet ise programda yaşananların kurgu olduğunu iddia etti. Ahmet Fatma'nın programda zorla konuşturulduğunu belirtirken "Fatma onları mecburiyetten söyledi" ifadelerini kullandı.

11-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar