Sadakatsiz’e İki Yeni Oyuncu Katıldı

Sadakatsiz’e İki Yeni Oyuncu Katıldı
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda olan başarılı dizi Sadakatsiz’in oyuncu kadrosuna iki yeni isim daha dahil oldu.

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonu olan uyarlama dizi Sadakatsiz bu sezonda seyirciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Her hafta yeni bölümüyle ekrana gelen ve entrika, aldatma ve gerilim türünde ele alınan dizi reytinglerde de kanalın en iyi yapımlarından biri olarak dikkatleri çekiyor. Birçok ünlü ismin yer aldığı diziye yeni hikayelere göre oyuncu takviyesi yapılmaya da devam ediyor. Dizinin önümüzdeki bölümlerinde rol almak üzere iyi yeni oyuncuyla anlaşıldı. Dizide Asya ve Volkan’ın oğlu Ali’nin kız arkadaşının anne ve babası karakterleri olarak diziye yeni dahil olan Deniz Karaoğlu ve Gizem Ünsal önümüzdeki günlerde sete dahil olacak ve yeni bölümlerde ekrandaki yerini alacak.

İki İsim Daha Katıldı

Medyapım tarafından kanal D için hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz her çarşamba akşamı seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan Sadakatsiz’in birbirinden ünlü kadrosuna iki yeni oyuncu daha dahil oldu. Kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş, Burak Sergen, Özge Özder, Yeliz Kuvancı, Nazlı Bulum ve Gözde seda bulunan diziye Deniz Karaoğlu ve Gizem Ünsal dahil oldu. Alp Akar’ın canlandırdığı Ali karakterinin kız arkadaşının anne babası olarak diziye dahil olan oyuncuların hikayede kaç bölüm kalacakları ve rollerinin ağırlığı konusunda bilgi edinilemedi. İki yeni ismin önümüzdeki günlerde sete katılacağı ve yayınlanacak bölümlerde yer alacakları öğrenildi. Doktor Asya’nın, eşi Volkan tarafından aldatılmasıyla başlayan ve her bölüm yeni yeni krizlerle seyirciyi ekrana kilitleyen dizi yabancı bir diziden uyarlanmış durumda.

Gizem Ünsal Kimdir?

Birçok dizi ve filmde rol alan başarılı oyunculardan Gizem Ünsal 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen başarılı oyuncu bunun için gerekli eğitimleri almıştır. Aynı zamanda tiyatro oyunlarında da sahne alan Gizem Ünsal bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Sadakatsiz dizisi ile el sıkışan başarılı oyuncu Gizem Ünsal’ın bugüne kadar rol aldığı yapımlardan ilk akla gelenler şunlardır.

·         Fazilet hanım ve Kızları

·         Bize Müsaade

·         Yarım Kalan Aşklar

11-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar