Evlat Kokusu final bölümü fragmanı yayınlandı

Evlat Kokusu final bölümü fragmanı yayınlandı
Her hafta çarşamba günleri Kanal D ekranlarında yayınlanan Evlat Kokusu dizisi final bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. İlk bölümünden itibaren heyecan dolu dakikalar yaşatan dizi istediği başarıyı yakalayamayınca final yapma kararı aldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden Evlat Kokusu dizisi final yapıyor! Son kez sevenleriyle buluşmayı planlayan Evlat Kokusu dizisi final bölümünde neler yaşanacak? Çınar gerçek annesinin Zeyno olduğunu öğrenecek mi? Evlat Kokusu heyecan dolu dakikalarıyla son kez karşınızda olacak. İşte Evlat Kokusu final bölümü fragmanı.

Oldukça heyecanı bir ilerleyiş sergileyen Evlat Kokusu final yapma kararı aldı. Evlat Kokusu final bölümünde Mahkemeye tanık kürsüsüne çıkan Ela'yı gören Zümrüt şok olur. İşte, Evlat Kokusu final bölümü fragmanı ve tüm detaylar.

Evlat Kokusu final bölümünde neler yaşanacak?

Mahkemeye tanık kürsüsüne çıkan Ela'yı gören Zümrüt şok olur. İşte, Evlat Kokusu final bölümü fragmanı ve tüm detaylar. Dhaa fazla sabredemeyen Zümrüt, Çınar'a gerçek annesinin Zeyno olduğunu söylemek zorunda kalır. Bunu duyan Çınar ise, durumu kabullenmek istemez, Zeyno'ya büyük tepki göstermek zorunda kalır. Zeyno için Çınar ile yeni bir hayat urmaya çalışmak hiç kolay olmayacaktır. 

 

Evlat Kokusu son bölümde neler yaşandı?

Çınar'ın öz babası olan Yusuf mahkemede yalancı şahitlik ederek işleri daha da zorlaştırır. Zümrüt ise hataları ardı ardına yapmaya devam eder. Bunun yanı sıra Zeyno ile Aslan arasında duygusal bağlar güçlenmeye devam eder.

Evlat Kokusu oyuncuları kimdir?

Hande Soral - Zeynep Gündoğdu

Barış Kılıç - Aslan Akbaş

Sedef Avcı - Zümrüt Akbaş

Murat Han - Cevahir Akbaş

Yeşim Salkım - Hünkar Akbaş

10-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar